Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Otto Virtaselta väkevä avaus! – Ranskan avoimet kahden voiton päässä

Otto Virtanen Ranskan avoimien karsinnoissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkosnimi Otto Virtanen aloitti väkevästi tenniksen Ranskan avoimien karsinnat. Virtanen kaatoi tutun ranskalaisvastuksen suoraan kahdessa erässä. Suomalainen tarvitsee vielä kaksi voittoa selvittääkseen tiensä pääsarjaan eli 128 parhaan pelaajan joukkoon. Emil Ruusuvuori on mukana turnauksessa automaattisesti ATP-rankingin puolesta.

Suomen Otto Virtanen aloitti karsinnat Ranskan avoimiin väkevästi. Virtanen kaatoi suoraan kahdessa erässä ja alle 1,5 tunnissa Ranskan 31-vuotiaan Antoine Escoffierin 6-4, 6-4 -lukemin. Escoffieria vastaan Virtanen oli pelannut ennen tiistaita kertaalleen aiemmin tänä vuonna ja joutui tuolloin antamaan luovutusvoiton. Ottelu oli miesten kolmas keskinäinen taisto. Ensimmäisen vuonna 2021 Virtanen voitti ranskalaisen luovutettua.

Avauserässä Virtanen sai ykkössyötön ruutuun vain 42 prosentin varmuudella, mutta voitti nämä 73 prosentin varmuudella. Erän toisessa pelissä Escoffier sai kolme murtopalloa, mutta Virtanen piti syöttönsä. Lopulta erän seitsemännessä pelissä Virtanen mursi nollille ja vei erän suhteellisen helposti.

Ottelun toisessa erässä Virtanen paransi ykkössyöttöään avauserästä selvästi ja piti syöttönsä antamatta yhtään murtopalloa. Suomalainen otti erän ainoan murtonsa seitsemännessä pelissä ja erän viidennellä murtopallolla.

Karsintojen toisella kierroksella suomalainen saa vastaansa Kazakstanin Timofey Skatovin, joka kaatoi Kanadan Gabriel Diallon suoraan kahdessa erässä. Skatov on ATP-rankingissa Virtasta 30 sijaa alempana. Kazakki aloitti massakautensa jo maaliskuun lopussa Gironan haastajaturnauksessa. Viimeiseen seitsemään otteluun kazakstanilaisella on vain kaksi voittoa.

Mikäli Virtanen selvittää tiensä karsintojen kolmannelle ja samalla ratkaisevalle kierrokselle, niin vastaan asettuu joko Chilen massaspesialisti Tomas Barrios Vera tai Brasilian Felipe Meligeni Alves. Barrios Vera kaatoi suoraan kahdessa erässä Taipein Wu Tung-Lin antamalla pelin vastustajalleen. Meligeni Alves kaatoi 31. sijoitetun Slovakian Josef Kovalikin myös suoraan kahdessa erässä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis