Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Pettymys NBA:ssa sai koripallolegenda LeBron Jamesin pohtimaan uransa jatkoa: “En saa siitä enää mitään kiksejä”

LeBron James pohtii eläkkeelle jäämistä
AOP

Koripallolegenda LeBron James ei ole varma tulevaisuudesta tai siitä nähdäänkö miestä enää ensi kaudella NBA:ssa.

Lakersin tiistaina päättynyt kausi on joukkueelle kolmas peräkkäinen ilman mestaruutta ja se onkin saanut monet spekuloimaan supertähti LeBron Jamesin tulevaisuudella.

– Katsotaan, mitä tapahtuu jatkossa. En tiedä. Rehellisesti sanottuna minulla on paljon mietittävää, James kommentoi.

38-vuotias James on pelannut NBA:ssa 20 kautta. Miehestä tuli tällä kaudella liigan historian pistekuningas tämän ohitettua pitkään piste-ennätystä hallussaan pitäneen Kareem Abdul-Jabbarin.

Jamesin edustaman Lakersin hieno matka pudotuspeleissä päättyi tiistaina Suomen aikaa, kun Denver Nuggets voitti NBA:n läntisen konferenssin mestaruuden puhtailla 4-0 voitoilla.

Vaikka viimeisinä vuosina James ei olekaan mestaruuksia päässyt juhlimaan, on hän silti kiistatta yksi koripallohistorian suurimpia nimiä. Palkintokaapista mieheltä löytyy muun muassa neljä NBA mestaruutta – kaksi Miami Heatin kanssa ja yhdet Cleveland Cavaliersin sekä Lakersin kanssa.

Päättynyt kausi jätti Jamesille kuitenkin hieman ristiriitaiset tunteet. Lakers onnistui raivaamaan tiensä lopulta pudotuspeleihin play-in -turnauksen kautta ja pelasikin aina konferenssifinaaleihin asti hienosti. Käteen ei kuitenkaan jäänyt mitään konkreettista.

– Minusta se [kausi] oli ihan OK. En halua sanoa, että vuosi oli onnistunut, koska tässä vaiheessa uraani en pelaa mistään muusta kuin mestaruuksien voittamisesta.

– En saa mitään kiksejä enää pelkästä konferenssifinaaleihin pääsemisestä. Olen jo ollut siellä, paljon.

– Mutta saa nähdä mitä tapahtuu, tulevaisuudessa, James pohti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo