Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull asiantuntijalta kovaa kuittailua Hamiltonille: “Se titteli kuuluu nyt Max Verstappenille”

Helmut Marko kuittaili Lewis Hamiltonille
AOP

Red Bullin neuvonantajan Helmut Markon mukaan siirto Ferrarin leiriin voisi olla ainoa keino, jolla Lewis Hamilton pystyisi haastamaan Max Verstappenia.

Mercedes on viime ja kuluvalla kaudella ollut kaukana kärjen vauhdista. Vuodet, jolloin talli dominoi F1-sarjaa ovat enää vain muisto, vaikkakin tallissa tehdään kovasti töitä kärkikamppailuun palautumisen eteen.

– On kaksi asiaa, jotka todella häiritsevät Hamiltonia, Marko sanoi F1 Insiderille.

– Ensinnäkin se, että hän ei ole enää maailmanmestari ja hänen on vaikea tulla sellaiseksi tulevaisuudessa.

– Ja toiseksi, hän tietää, ettei hänelle ole paikkaa Red Bullilla.

Markon vihjasi, että yksi suuri motivaattori Hamiltonille saattaisi olla Ferrarin tarjoama rahapussi. Ferrarin onkin huhuttu olevan valmis tarjoamaan brittikuljettajalle 40 miljoonaa puntaa vuodessa.

– Se, onko Ferrari hänelle tulevaisuudessa urheilullisesti parempi kuin Mercedes, ei ole kiveen hakattu, Marko sanoi.

– Urheilullisen näkökulman lisäksi Lewis on kaikkea muuta kuin tyytyväinen siihen, ettei hän ole enää Formula 1:n parhaiten palkattu kuljettaja. Se titteli kuuluu nyt Max Verstappenille. Ainakin Ferrarin avulla hän voisi muuttaa sen.

80-vuotias itävaltalainen vihjasikin, että Hamiltonia ketuttaisi maailmanmestaruuden menettämisen lisäksi se, että Vertappen tienaa parhaillaan seitsenkertaista maailmanmestaria paremmin.

Hamiltonin päätös ensi kauden tallista tulee mitä luultavimmin olemaan ratkaiseva sen kannalta, voiko mies taistella vielä historiallisesta kahdeksannesta mestaruudesta vai ei.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1