Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tarttuuko Lewis Hamilton Ferrarin täkyyn? – “40 miljoonan punnan tarjous on hieman alhainen”

Lewis Hamilton
AOP

Mercedeksen Lewis Hamilton on median mukaan saanut sopimustarjouksen Ferrarilta. F1-asiantuntija, Ted Kravitz, lyttää italialaistallin toimet ja pitää huhujen mukaan 40 miljoonan punnan arvoista diiliä epäkunnioittavana.

Soppa jatkaa sakenemistaan Lewis Hamiltonin ympärillä. Lajin seitsenkertainen maailmanmestari on jäämässä pian ilman sopimusta Mercedeksen kanssa. Saksalaistallin mestaruusmahdollisuuksiin ei juurikaan uskota, joten Hamiltonin kerrotaan olevan valmis vaihtamaan jonkin kilpailevan valmistajan pilttuuseen.

Ferrari on raportoidusti tarjoamassa englantilaiskuskille 40 miljoonan punnan sopimusta. Asiantuntija, Ted Kravitz, pitää sopimustarjousta alihinnoiteltuna, eikä usko Hamiltonin tarttuvan täkyyn.

– Ensinnäkin minusta 40 miljoonan punnan tarjous on hieman alhainen Lewis Hamiltonista. Se on luultavasti 5 miljoonaa puntaa vähemmän kuin hänen tämänhetkinen diilinsä.

– Mercedes tulee varmasti pitämään hänen nykyiset sopimusehtonsa ennallaan sekä tarjoamaan pidempiaikaista yhteistyötä brändin kanssa, joka on arvokasta Lewisille.

– Lähes kaikki tuntuvat olevan Ferrarin ostoslistalla. Frederic Vasseur haluaa koota Carlos Sainzin ja Charles Leclercin ympärille uskomattoman tiimin, joka nostaisi heidän kilpailukykyään.

– He tarjosivat Adrian Neweylle työtä järjettömällä summalla! He pyrkivät nousemaan jälleen lajin valtiaiksi, joten ei ole ihme, että he pyrkivät saamaan Hamiltonin.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1