Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti lyttää Leon Edwardsin seuraavan vastustajan kovin sanoin – “He haluavat vyön hänelle”

Khamzat Chimaev
AOP

UFC:n valovoimaisimpiin tähtiin tätä nykyä kuuluva Khamzat Chimaev ei ole tyytyväinen siihen, että Colby Covington pääsee vyöotteluun Leon Edwardsia vastaan. Ruotsalainen kritisoi jenkkiotteljaa kovin sanoin.

Leon Edwards puolusti onnistuneesti vyötään edellisessä ottelussaan Kamaru Usmania vastaan. Brittiläinen oli vienyt tittelin alunperin juuri Usmanilta, jonka myötä myötä herrojen uusintaottelu oli pitkään odotettu tapahtuma.

Edwardsin voiton jälkeen hänen seuraavaksi vastustajakseen valittiin Colby Covington, joka on hävinnyt kahdesti Usmanille. Edwards ei ollut lainkaan tyytyväinen Dana Whiten päätökseen ja samoilla linjoilla on myös ruotsalaisottelija, Khamzat Chimaev.

– He antavat sen Colbylle (seuraava titteliottelu). Milloin hän voitti edellisen ottelunsa? En edes muista ketä vastaan hän voitti, Chimaev tuumi.

– Covington on mitätön ottelija, joka voittaa nimettömiä ottelijoita vastaan. Usman mursi hänen leukansa kahdesti ja tyrmäsi hänet. Hän on p***a. Ja UFC antaa hänelle mahdollisuuden, koska hän on Yhdysvalloista. He haluavat vyön hänelle.

– Olen Ruotsista ja asun Dubaissa. Ehkä he eivät halua antaa vyötä minulle. Siltä se minusta vaikuttaa.

Chimaevin uskotaan astuvan seuraavaksi häkkiin Usmanin kanssa.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit