Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Kuinka Hamiltonin tilanne vaikuttaa Charles Leclerciin? – Ferrarin tähtikuljettaja myönsi kasvavan paineen

Charles Leclerc myönsi kasvavan paineen Ferrarilla
AOP

Lewis Hamiltonin siirtospekulaatioiden myllertäessä villinä, myrskyn silmään on joutunut myös Ferrarin Charles Leclerc. Monacolaiskuljettajaa on huhuttu vaihtopariksi Mercedeksen suuntaan, mikäli Hamilton siirtyisi Ferrarille ensi kaudeksi.

Ferrarin Charles Leclercin kausi on toistaiseksi ollut haastava ja monet virheet sekä epäonnistumiset ovatkin poikineet kritiikkiä joka puolestaan on lisännyt vettä huhumyllyyn siirtoihin liittyen. Leclerc on toki osoittanut välähdyksiä myös loistavuudesta ajamalla muun muassa Azerbaidžanissa huikean paalupaikan, mutta päällimmäisenä kaudesta on toistaiseksi mielessä liian monet virheet.

Mies myönsikin GP Fansin mukaan, että kritiikki sekä Hamiltonin siirtohuhut ovat lisänneet painetta.

– Keskityn täysin vauhtiin ja kilpa-auton rajojen ylittämiseen, Ferrari-kuljettaja sanoi tiimin tilaisuudessa.

Nuori Ferrari-kuljettaja on eittämättä yksi sarjan lahjakkaimpia kuljettajia, mutta vuosiin on mahtunut myös paljon ratkaisevia virheitä.

– Virheet ovat normaaleja. Totta kai paineita on, varsinkin jos on osa Ferraria. Pienikin virhe saa ihmiset pettymään sinuun. Mutta olen tietoinen vastuustani.

25-vuotias Leclerc itse luottaa siihen, että hän pystyy käsittelemään kasvavat paineet sekä kritiikin.

– Kuljettajana on pystyttävä käsittelemään paineita, Leclerc totesi.

– Se on osa tätä työtä. Se tarkoittaa myös sitä, että asiat eivät aina mene niin kuin ihmiset toivovat. Minun on pystyttävä selvittämään, missä auton ja renkaiden rajat ovat.

– Kova työ ja johdonmukaisuus ovat välttämättömiä menestyksen kannalta, mutta olisi epärealistista olettaa, että kaikki sujuisi aina ongelmitta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1