Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Pystyykö Celtics siihen mihin kukaan ei ole aiemmin NBA:ssa pystynyt? – Tämä historialliseen temppuun vaaditaan

Boston Celtics ei luovuta NBA:n finaalien suhteen
AOP

Boston Celticsillä on mahdollisuus historialliseen temppuun NBA:n pudotuspeleissä kun se yrittää selvitä jatkoon 0-3 takaa-ajoasemasta.

Kertoimet eivät kuitenkaan ole joukkueen puolella, sillä mikään joukkue ei ole koskaan NBA:n historiassa pystynyt nousemaan 0-3 tappioasemasta enää voittoon asti pudotuspeleissä.

Celtics pelaa parhaillaan tulos tai ulos -periaatteella, sillä sen itäisen konferenssin finaalivastus Miami Heat tarvitsee enää yhden voiton edetäkseen NBA:n finaaleihin.

Viime vuoden NBA-finalisti Celtics selvitti ensimmäisen pakkopelinsä varhain keskiviikkona Suomen aikaa kaventaen ottelusarjan tulokseksi 3-1. Viidennessä ottelussa joukkueen urakka ei kuitenkaan helpotu, sillä ainoastaan voitto riittää sille. Sittenkin sen olisi ryövättävä vielä yksi voitto Miamin kotiparketilla, jotta se pääsisi pelaamaan otteluparin voitosta seitsemännessä pelissä.

– Emme voi rentoutua. Meidän on pidettävä sama intensiteetti, sama ajattelutapa, sama keskittyminen myös seuraavassa pelissä, Celticsin valmentaja Joe Mazzulla sanoi.

Matkaa tuohon on vielä paljon, mutta tässä vaiheessa joukkueella ei ole enää mitään hävittävää.

– Yritämme vain pelastaa kautemme, Celticsin supertähti Jayson Tatum totesi.

150:sta NBA:n historian aiemmasta 0-3 tilanteesta yksikään joukkue ei siis ole pystynyt nousemaan voittoon. Jos sen joku joukkue kuitenkin tekisi, olisi se ehkä tämä Celticsin joukkue. Joukkue pelasi runkosarjassa huomattavasti Miamia vahvemmin ja, vaikka Heat onkin ollut pudotuspeleissä todella tehokas, on Celticsillä taitoa ja kokemusta joukkue päihittää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo