Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Historiallinen temppu taas yhden askeleen lähempänä! – Boston Celtics ei suostu luovuttamaan NBA:n pudotuspeleissä

Boston Celtics jatkaa taistelua NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Boston Celtics roikkuu mukana NBA:n itäisen konferenssin finaalisarjassa. Miami karkasi otteluparissa vakuuttavilla voitoilla jo 3-0 johtoon ja sarjan odotettiin olevan nopeasti ohi. Celtics ei kuitenkaan suostu luovuttamaan.

Celtics onkin saanut korjattua rivinsä ja taistelee ottelusarjassa vielä mukana. Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa viidennessä ottelussa Boston kavensi finaalisarjan tilanteeksi jo 3-2.

– No nyt voidaan jo puhua ottelusarjasta, Celticsin Jaylen Brown heitti.

Mikään joukkue ei ole koskaan NBA:n historiassa noussut pudotuspeleissä 0-3 tappioasemasta enää voittoon. Celtics metsästääkin parhaillaan historiallista temppua ja otti perjantain voiton myötä taas yhden askeleen oikeaan suuntaan.

– Meidän on tehtävä kaikkemme voittaaksemme sarjan, Celticsille 24 pistettä heittänyt Derrick White kommentoi.

Celtics voitti kotiparketillaan vahvalla esityksellä Miamin 110-97. Miami jäi heti ottelun alussa pahasti telineisiin ja Celtics sai ylläpidettyä selvän johdon koko ottelun ajan.

Miamin leirissä tiedettiin jo kolmannen pelin jälkeen, ettei neljännen ja ratkaisevan voiton nappaaminen tulisi olemaan helppoa. Joukkueessa ylläpidetään kuitenkin vahvaa luottoa siitä, että homma hoidetaan kotiin.

– Pysymme aina positiivisina ja tiedämme, että voimme ja tulemme voittamaan sarjan. Meidän pitää vain viimeistellä se nyt kotona, Miamin tähti Jimmy Butler totesi.

Ottelusarjan kuudes ottelu pelataan Miamissa varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo