Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Los Angeles Clippersillä selkeä kehityskohde ensi kaudelle: “Asia, johon meidän tulee kiinnittää erityistä huomiota”

Paul George
AOP

Los Angeles Clippers lähti pudotuspeleihin kovin odotuksin. Runkosarjassa Läntisen konferenssin viidennelle sijalle yltänyt joukkue joutui kuitenkin pettymään heti playoffien ensimmäisellä kierroksella Phoenix Sunsin oltua vahvempi voitoin 4-1.

Los Angeles Clippers lopetti runkosarjansa kolmen ottelun voittoputkessa. Myös pudotuspelit saivat Clippersin osalta lupaavan startin, kun Phoenix Suns taipui kotonaan 38 pistettä heittäneen Kawhi Leonardin johdolla.

Tämän jälkeen Suns otti kuitenkin neljä peräkkäistä voittoa ja eteni täysin ansaitusti seuraavalle kierrokselle. Clippersillä oli matkan varrella myös runsaasti epäonnea, sillä joukkue paini loukkaantumisongelmien kanssa.

Paul George ei toipunut ajoissa pudotuspeleihin ja vuori nousi entistä jyrkemmäksi Leonardin loukkaantumisen myötä. Leonardia ei nähty parketilla enää toisen Suns-ottelun jälkeen.

Sitkeästä polvivammasta kärsinyt George kommentoi Clippersin kautta. Miehen mukaan tulevalla sesongilla joukkueen pelaamiseen ei vaadita suuria muutoksia.

– On selvää, että meidän täytyy parantaa. Samaan pyrkivät tietysti lähes kaikki muutkin liigan joukkueet. Joukkueemme kemiat ovat kuitenkin toimineet hienosti ja olemme löytäneet tavan menestyä.

– Terveystilanne on kuitenkin asia, johon meidän tulee kiinnittää erityistä huomiota. Mielestäni se on kaikkein tärkeintä.

Lähde: ClutchPoints

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo