Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Scottie Pippeniltä raju ryöpytys Michael Jordania kohtaan: “Hän oli kamala pelaaja”

Chicago Bulls ja Michael Jordan joskus 90-luvulla.
AOP

Michael Jordan on monien papereissa kaikkien aikojen paras koripalloilija. Miehen entinen joukkuetoveri Chicago Bullsista, Scottie Pippen, kuitenkin latoo legendasta vähemmän mairittelevia kommentteja.

Scottie Pippen on hyökännyt median välityksellä useaan otteeseen Michael Jordanin kimppuun viime aikoina.

Pippen ei median mukaan pitänyt Chicago Bullsin 90-luvun menestysvuosista kertovasta ‘’The Last Dance’’ -dokumentista ja siinä esille tuoduista asioista. Dokumentti pyöri ymmärrettävästi lajin suurimman supertähden, Jordanin, ympärillä.

Entisten joukkuetovereiden välit eivät vaikuta olevan tänä päivänä parhaasta päästä, mutta siitä huolimatta Pippenin hiljattain antamia kommentteja on vaikea ymmärtää.

– Minä näin Jordanin pelaavan, ennen kuin siirryin Bullsiin. Hän oli kamala pelaaja, jonka kanssa oli ikävä olla kentällä.

– Hän haki jatkuvasti yksi vastaan yksi tilanteita ja hänen heittopelinsä oli surkeaa. Yhtäkkiä, meistä tuli joukkue ja aloimme voittamaan, jonka jälkeen kaikki unohtivat kuka hän oli, Pippen uhosi.

Lytättyään Jordanin, entinen Bulls-pelaaja nosti lajin nykyisen supertähden jalustalle.

Lebron James on tilastollisesti lajin kaikkein aikojen paras. Tarkoittaako se, että hän on historian suurin pelaaja? Jätän sen muiden päätettäväksi.

Lähde: New York Post

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo