Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC 292:een tulossa muutoksia – Paluun tehnyt supertähti valmiina: “Järjestetään ottelu minun ja O’Malleyn välille”

Henry Cejudo
AOP

UFC:n menestyneimpiin ottelijoihin kuuluva Henry Cejudo teki hiljattain paluun kehään kolmen vuoden tauon jälkeen. Vaikka tuloksena oli tappio, on mies valmis nousemaan uudelleen oktagoniin pikaisella aikataululla.

Henry Cejudo palasi pitkän poissaolon jälkeen tositoimiin ja astui kehään Aljamain Sterlingin kanssa. Vaikka voitto menikin hajaäänituomion myötä vastustajalle, uhkui Cejudo heti kamppailun jälkeen otteluhaluja.

Miehen tuleva vastustaja on toistaiseksi auki, mutta Sean O’Malley saattaa olla yksi vaihtoehto. Dana White ilmoitti asettaneensa O’Malleyn Sterlingin seuraavaksi vastustajaksi, mutta ottelu on vaarassa jäädä toteutumatta.

‘’Funk Master’’ lempinimellä tunnettu Sterling ei halua Whiten mukaan kehään vielä UFC 292:ssa, sillä mies kärsii omien sanojensa mukaan edelleen Cejudoa vastaan käydyssä ottelussa tapahtuneesta loukkaantumisesta.

– Jos Sterling yrittää pelata pelejä ja väittää, ettei hän ole vielä valmis astumaan kehään, järjestetään ottelu minun ja O’Malleyn välille, Cejudo uhoaa.

– Se olisi isompi ottelu ja juuri sitä UFC alunperin halusi. Tästä syystä minut laitettiin Sterlingiä vastaan. Hävisin ottelun, mutta mielestäni kaikki on kohdallani vielä mahdollista. Olen kolmen vuoden tauon jälkeen jälleen mukana ja hyvissä asemissa.

Lähde: Bloody Elbow

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit