Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Miami Heatin leirissä riittää itseluottamusta katkerasta tappiosta huolimatta: “En aio antaa kenenkään luovuttaa”

NBA
Unsplash

Kuten aiemmin uutisoimme, Miami Heat taipui Boston Celticsille huikean näytöksen jälkeen. Heatin tähtipelaaja, Jimmy Butler, valoi uskoa omiinsa tappiosta huolimatta ja vakuutti, että Miami tulee viemään ratkaisuottelun nimiinsä.

Miami Heat ei käyttänyt ottelupalloaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Boston Celticsiä vastaan. Sarjassa 3-0 tappiolla ollut Celtics on punnertanut sarjan väkisin tasoihin ja nousi voittoon kuudennen ottelun viimeisellä sekunnin kymmenyksellä.

Sarjan ratkaisuottelu pelataan maanantain ja tiistain välisenä yönä. Heatin supertähti, Jimmy Butler, puhui medialle pelin jälkeen. Hieman oman pelaamisensa kanssa hapuillut Butler oli täynnä itseluottamusta katkerasta tappiosta huolimatta.

– Kun keräämme tavaroitamme tälläisen ankaran tappion jälkeen, teemme sen hyvillä mielin. Siitä syystä, että me kaikki tiedämme olevamme riittävän hyviä tekemään vaadittavan määrän töitä voittaaksemme tämän sarjan.

– Voin taata, ettemme tule antamaan periksi. En aio antaa kenenkään luovuttaa. En välitä hittoakaan siitä, mitä tapahtuu. Me olemme seuraavassa ottelussa jälleen valmiina ja aiomme voittaa.

Niin tai näin, mutta luvassa lienee jälleen upea taistelu, kun joukkueet astuvat parketille.

Lähde: NESN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo