Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Mikä ratkaisu! – Boston Celtics pelasti kautensa uskomattomalla tavalla

Boston Celtics venyi uskomattomaan voittoon NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Sekunnin kymmenesosa erotti Miamin NBA:n finaalipaikasta. Miamin unelman edessä seisoi kuitenkin Boston Celtics ja Derrick White, joka hyödynsi jokaisen pelikellosta löytyvän sekunnin kymmenyksen ja ratkaisi jännitysnäytelmän uskomattomalla tavalla Bostonille.

Boston Celtics venyi äärimmäisen jännittävässä ottelussa voittoon Miami Heatia vastaan ja venytti NBA:n itäisen konferenssin finaalin ratkaisun seitsemänteen otteluun.

Vielä kolme ottelua sitten moni ei varmastikaan olisi uskonut, että otteluparissa nähtäisiin seitsemättä ottelua – Miami johti finaalisarjaa 0-3 ja Boston näytti parketilla maansa myyneeltä.

Vain reilu viikko myöhemmin ja tilanne on kääntynyt päälaelleen. Celtics venyi Miamin kotiparketilla todellisessa jännitysnäytelmässä 103-104 voittoon pilaten kotiyleisön voitonjuhlat.

Boston pelasi kuudennessa ottelussa selvästi Miamia paremmin, kun kotijoukkue hapuili hieman molemmissa päissä. Joukkueen supertähti Jimmy Butler ei ole viimeisissä peleissä yltänyt omaan parhaaseensa ja myös kuudennessa ottelussa mies jäi varjoon.

Kotiyleisö Miamissa ehti kuitenkin jo innostua, kun kolme sekuntia ennen päätössummeria Butler vei isännät pisteen johtoon vapaaheittoviivalta. Celtics sai kuitenkin vielä yhden yrityksen. Joukkueen sankariksi nousi Derrick White, joka korjasi korin alta pallon päätössummerin soidessa koriin ja varmisti joukkueelleen voiton.

– Derrick White, kuin salamanisku tuli ja pelasti päivän. Uskomaton peli, Celticsin Jaylen Brown hehkutti.

Ottelupari ratkaistaan siis varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa Bostonissa. Celticsillä on tiistaina mahdollisuus siis historialliseen temppuun, kun se pyrkii ensimmäisenä joukkueena NBA:n historiassa nousemaan 0-3 tappioasemasta pudotuspeleissä voittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo