Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLarenin tähtikuljettaja ylisti entistä tallikaveriaan – Daniel Ricciardo vihjasi paluustaan

Lando Norris ja Daniel Ricciardo
AOP

McLarenin Lando Norris jakoi tunnustusta entiselle tallikaverilleen Daniel Ricciardolle. Australialainen näytteli Norrisin mukaan “keskeistä” roolia tämän kehityksessä.

Lando Norris on paljastanut, että Daniel Ricciardo auttoi häntä kehittymään paremmaksi kuljettajaksi heidän yhteisenä aikanaan McLarenilla.

– Luulen, että hänen kokemuksensa ja mentaliteettinsa olivat minulle ratkaisevassa asemassa hänen auttaessaan minua kehittymään paremmaksi ihmiseksi ja kuljettajaksi, brittikuljettaja kertoi medialle.

Ricciardon kaksi kautta McLarenilla eivät olleet varsinaisesti helppoja. Haasteita ei kuitenkaan olisi aina arvannut australialaisen ilopillerin hymystä päätellen.

– Daniel [Ricciardo] on aina onnistunut hyvin piilottelemaan tai vain käsittelemään vaikeita aikoja. Norris sanoi.

– Se on jotain, mitä olen todella ihaillut siinä, mitä hän on tehnyt. En luultavasti pystyisi katsomaan taaksepäin ja olemaan yhtä onnellinen kuin hän on ollut, jos olisin itse samanlaisessa tilanteessa.

– Joten se on jotain, mitä todella ihailen ja yritän itsekin tehdä enemmän kun käyn läpi vaikeita aikoja.

Kauden 2022 päätteeksi Ricciardo löysi itsensä radan ulkopuolelta katselemassa muiden kisaamista. Mies siirtyi McLarenilta Red Bullille kolmoskuljettajaksi. Kilparadalla Ricciardoa ei siis tällä kaudella nähdä. Mies itse on kuitenkin “välivuotensa” aikana ilmaissut halukkuutensa tosi toimiin palaamisesta.

– Haluan jatkaa oppimista tiimin kanssa ja nähdä, mitä muuta voin omaksua seuraavien kisojen aikana, Ricciardo on kertonut.

– Haluan palata ensi vuonna. Haluan kilpailla. Tunnen itseni virkeämmäksi, ja olen selvinnyt vaikeista kahdesta vuodesta. Olen siis hyvässä tilanteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1