Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Nähdäänkö ensi yönä NBA:n historian pahin sulaminen? – Boston Celticsillä mahdollisuus tehdä historiaa

Miami Heat ja Boston Celtics kohtaavat seiska ottelussa
Unsplash

NBA:n äärimmäisen jännittävä itäisen konferenssin finaalipari ratkaistaan ensi yönä Suomen aikaa, kun Miami Heat ja Boston Celtics kohtaavat otteluparin seitsemännessä ottelussa.

Ottelusarja on ollut melkoista vuoristorataa, eikä monikaan varmasti uskonut näkevänsä siinä seitsemättä ottelua. Miami otti salama-alulla 3-0 johtoaseman parissa ja moni olikin valmis julistamaan altavastaajana finaaleihin lähteneen Heatin itäisen konferenssin mestariksi.

Boston on kuitenkin tämän jälkeen osoittanut, miksi se oli runkosarjan jälkeen sarjataulukossa toisena ja kiri itsensä upeasti vielä 3-3 tasoihin. Tasoitusvoiton se varmisti uskomattomalla viime hetken ratkaisulla varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

Koskaan NBA:n historiassa ei ole mikään joukkue onnistunut nousemaan 0-3 tappioasemasta voittoon saakka pudotuspeleissä, joten Celtics hakee ensi yönä historiallista voittoa.

Seitsemännessä ottelussa ratkaisevaan asemaan nousevat molempien joukkueiden supertähdet; Miamin Jimmy Butler sekä Celticsin Jayson Tatum. Voittoon edelleen vahvasti uskovalta Butlerilta vaaditaan seiska ottelussa täydellistä onnistumista aivan kuten Tatumiltakin.

Celticsillä on ratkaisuottelussa kotikenttäetu puolellaan, joskin Miami onnistui ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua voittamaan juurikin Bostonissa.

Ratkaisevaksi yön pelissä nousee mitä luultavimmin myös Celticsin puolustuspelaaminen. Se on viimeisissä kolmessa ottelussa tehostanut puolustuspelaamistaan hienosti, mutta saman tulee jatkua myös seiska ottelussa. Vielä ottelusarjan ensimmäisissä otteluissa Miamin heitot tuntuivat uppoavan kaikki koriin. Mikäli joukkue löytääkin hyvän heittovireen, voi Celtics olla pulassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo