Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Ranskan avoimet ryminällä käytiin! – Teinisensaatio murskasi italialaishaastajan

Carlos Alcaraz Indian Wellsissä
AOP

Vuoden 2023 toisessa tenniksen arvoturnauksessa eli Ranskan avoimissa on maanantaina käynnissä toinen pelipäivä. Turnaus aloitettiin perinteiseen tyyliin sunnuntaina, sillä avauspäivinä Ranskan avointen tenniskeskus Pariisissa on todella ahdas lukuisien pelien vuoksi. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja selvitti helposti tiensä jatkoon.

ATP-listan ykkösnimi, Espanjan Carlos Alcaraz aloitti väkevästi Ranskan avoimen tennisturnauksen. Alcaraz kohtasi avauskierroksella Italian 21-vuotiaan Flavio Cobollin. Espanjalainen US Open -voittaja viime syksyltä kaatoi Cobollin suoraan kolmessa erässä 6-0, 6-2, 7-5 -lukemin.

Ottelun avauserässä Alcaraz antoi omilla syötöillään yhteensä kolme pistettä vastustajalle. Toisessa erässä Cobolli piti kahdesti oman syöttönsä, mutta menetti myös kahdesti, kun espanjalainen jatkoi vahvaa syöttämistää.

Kolmannessa erässä Alcaraz karkasi jo 5-3 -johtoon ja sai kolme murto- sekä ottelupalloa Cobollin syötössä. Näitä espanjalainen ei onnistunut käyttämään hyväkseen vaan italialainen piti syöttönsä ja mursi perään ensimmäistä kertaa ottelussa Alcarazin syötön nousten 5-5’n. Alcaraz mursi kuitenkin heti perään italialaisen syötön seitsemännen kerran ottelussa, jonka jälkeen espanjalainen syötti ottelun nimiinsä.

Toisella kierroksella Alcaraz kohtaa Japanin massajyrä Taro Danielin. Daniel kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussaan Australian Chris O’Connellin suoraan kolmessa erässä antamalla kuusi peliä.

Päivän suurin yllätys nähtiin iltapäivällä Italian Fabio Fogninin toimesta. Kokenut italialainen kaatoi Kanadan Felix Auger-Aliassimen suoraan kolmessa erässä.

Alcarazin kanssa samassa osassa kaaviota oleva Serbian Novak Djokovic selvitti yhdysvaltalaistestin, kun Alexander Kovacevic kaatui suoraan kolmessa erässä. Djokovic menetti ottelussa syöttönsä kahdesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis