Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren matka Ranskan avoimissa käynnistyy – Vastassa kova ranskalainen

Emil Ruusuvuori Rooman massalla.
AOP

Ranskan avoimissa pelataan ensimmäinen kierros loppuun tiistaina. Samalla Suomen Emil Ruusuvuori aloittaa matkansa kohti Ranskan avoimien toista kierrosta. Ruusuvuorella riittää haastetta ensimmäisellä kierroksella, mutta testi ei ole ylitsepääsemätön.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa levänneenä Ranskan avoimet tiistaina. Ruusuvuori kohtaa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ranskan Gregoire Barreren.

Suomalaisella kävi hyvä arpaonni kaaviossa, sillä mikäli Ruusuvuori selvittää ensimmäisen kierroksen testinsä, niin toisella kierroksella vastaan asettuu joko Kazakstanin Timofey Skatov tai Bulgarian Grigor Dimitrov. Skatov kaatoi Ranskan avoimien karsintojen toisella kierroksella Otto Virtasen oltuaan jo erissä 1-0 -tappiolla. Dimitrov pelasi viime viikolla ATP-turnauksen loppuottelussa.

Barrerepelasi Rooman Masters-turnauksessa aina kolmannella kierroksella. Ranskalainen kaatoi turnauksessa Yhdysvaltain Brandon Nakashiman ensimmäisellä kierroksella ja Venäjän Karen Khachanovin toisella kierroksella. Argentiinan Francisco Cerundolo oli jo kolmannella kierroksella liian suuri este. Viime viikolla Lyonin ATP-turnauksessa Barrere kaatui toisella kierroksella Yhdysvaltain Tommy Paulin käsittelyssä.

Tämä kevät on suomalaistähdeltä sujunut massalla jopa erinomaisesti. Ruusuvuori on onnistunut voittamaan erän jopa Carlos Alcarazilta, joka on Ranskan avointen ykkössijoitettu pelaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis