Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Jättiyllätys Ranskan avoimissa! – Turnauksen ennakkosuosikki ulos ensimmäisellä kierroksella

Tennis - Ranskan avoin tennisturnaus

Ranskan avoin tennisturnaus on tarjonnut heti ensimmäisistä päivistä lähtien draamaa. Kenties toistaiseksi suurin yllätys koettiin kuitenkin tiistaina, kun turnauksen yhden suurimmista ennakkosuosikeista matka päättyi heti avauskierroksella.

Loistavassa vireessä koko vuoden olleen Venäjän Daniil Medvedevin matka tyssäsi Brasilialaisen Thiago Seyboth Wildin käsittelyssä turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Medvedev oli sijoitettu turnauksessa toiseksi, kun maailmanlistan sijalla 172 oleva Seyboth Wild puolestaan selvisi turnaukseen karsintojen kautta.

Venäläistähden ottelu alkoi haparoiden, kun mies hävisi ensimmäisen erän tie-breakilla. Seuraavat kaksi erää Medvedev hoiteli, mutta kahdessa viimeisessä erässä venäläisen koneesta alkoi bensa loppua. Seyboth Wild selvitti kaksi viimeistä erää vahvasti ja lähetti ennakkosuosikki Medvedevin katsomon puolelle.

– Olen seurannut Daniilin pelaamista koko urani. Unelmoin aina, että voisin pelata näitä pelaajia vastaan tällä kentällä.

– Parhaimmissa unissani päihitin heidät, joten tämä on kuin toteen käynyt uni, Seyboth Wild hehkutti ottelun jälkeen.

Medvedevin turhautuminen paistoi ottelun aikana selvästi, kun mies muun muassa hyssytteli paikalla ollutta yleisöä ärtyneenä ja marssi pelin jälkeen kentän uumeniin huomioimatta paikalla olleita faneja lainkaan. Tappio on miehelle ehdottomasti valtava pettymys, sillä venäläisen tavoitteena oli taistella jopa koko turnauksen voitosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis