Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Max Verstappen velmuili Lewis Hamiltonin tilanteella: “Ehkä huhut ovat hyvästä”

Lewis Hamilton ja Max Verstappen Australian GP:ssa
AOP

Max Verstappen ei lähde mukaan spekuloimaan Lewis Hamiltonin tulevaisuudesta. Hollantilainen näkee kuitenkin yhden hyvän piirteen villinä vellovissa spekulaatioissa.

Lewis Hamiltonin tulevaisuus on ollut F1-maailmassa keskustelun keskipisteenä jo pitkään. Keskusteluissa ollaan huhuttu milloin miljoonasopimuksista, milloin vaihtokaupoista ja milloin riitautumisista.

Mies itse näyttäisi saaneen huhuista tarpeekseen ja kielsi jyrkästi, että hänen ja Ferrarin välillä olisi käyty mitään keskusteluja mahdollisesta siirrosta. Myös Ferrari-pomo Fred Vasseur kielsi, että talli olisi tehnyt brittikuljettajalle tarjousta.

Red Bullin Max Verstappen ei spekulaatioihin lähtenyt mukaan, vaan totesi tilanteen olevan Hamiltonin itsensä päätettävissä. F1-sarjaa turvallisen tuntuisesti jo tässä vaiheessa johtavalla Verstappenilla oli kuitenkin tilaneesta hieman kuittia heittää Hamiltonin suuntaan:

– En ole kiinnostunut siitä. Se ei ole minun ongelmani.

– Loppujen lopuksi se on hänen päätöksensä, eikö?, Verstappen kommentoi tilanteesta.

Hollantilainen näki kuitenkin huhuissa yhden hyvän piirteen Hamiltonin kannalta.

– Ehkä ne [huhut] ovat hyvästä, koska ne hilaavat hintaa, joka Mercedeksen on maksettava, ylös päin. Joten se on hyvä asia Hamiltonille, Verstappen virnisti.

Hamilton itse kommentoi vastikää, että uusi sopimus Mercedeksen kanssa solmittaisiin ihan näinä hetkinä. Seitsenkertaisen maailmanmestarin sopimus hopeanuolten kanssa päättyy tämän kauden loppuun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1