Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Miami Heat matkaa NBA:n finaaleihin – Joukkueen tähtipelaajalta kova tunnustus: “Kukaan ei ole tyytyväinen”

Jimmy Butler tulessa pudotuspeleissä
AOP

Miami Heat onnistui kuin onnistuikin selviytymään NBA:n itäisen konferenssin mestariksi voittamalla Boston Celticsin äärimmäisen jännittävässä finaalisarjassa.

Tasan vuosi sitten roolit olivat toisin päin, kun Miami oli juuri hävinnyt ratkaisevan seitsemännen ottelun itäisen konferenssin finaaleissa Bostonille. Jo tuolloin Miamin tähti Jimmy Butler kuitenkin vakuutti, että joukkue olisi samassa paikassa myös ensi vuonna.

– Ensi vuonna, tulemme olemaan tässä samassa tilanteessa ja silloin voitamme, Butler vakuutti jo tuolloin.

Mies selvästi tiesi mistä puhui, sillä tällä kertaa Miami nousi itäisen konferenssin mestariksi ja matkaa NBA:n finaaleihin. Helppo Miamin matka finaaleihin ei kuitenkaan ollut. Se oli lähellä tuhria 3-0 johdon, sillä ottelusarja venyi aina seitsemänteen otteluun saakka.

Celtics ei kuitenkaan pystynyt sinetöimään historiallista temppua ja nousumaan enää voittoon saakka. Play in -turnauksen kautta pudotuspeleihin selviytynyt Miami on vasta NBA:n historian toinen joukkue, joka on edennyt aina finaaleihin saakka kahdeksannelta sijalta.

Nälkää Heatilla kuitenkin riittää Butlerin mukaan vielä finaaleihinkin.

– Kukaan ei ole vielä täysin tyytyväinen. Emme ole tehneet vielä mitään, Butler totesi Boston-voiton jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Emme ole täällä vain voittaaksemme itäisen konferenssin – pelaamme voittaaksemme koko liigan.

Miami kohtaa NBA:n finaaleissa läntisen konferenssin mestarin Denver Nuggetsin. Nuggetsin kausi on ollut vahvaa suorittamista kauden alusta alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo