Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuorelta väkevä avaus! – Vastus kovenee Pariisissa

Emil Ruusuvuori otti makean voiton Barcelonassa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori selvitti kovan taistelun jälkeen tiensä Ranskan avoimissa toiselle kierrokselle. Ruusuvuori kaatoi Pariisissa kotiyleisön kovasta paineesta huolimatta ranskalaispelaajan tiukan taistelun päätteeksi. Vastus kovenee merkittävästi toisella kierroksella.

Emil Ruusuvuori jatkoi väkevää massakenttäkautta, kun suomalainen eteni Ranskan avoimissa Pariisissa toiselle kierrokselle. Ruusuvuori kaatoi ensimmäisellä kierroksella viisieräisen taistelun jälkeen Gregoire Barreren.

Ruusuvuori nousi ottelussa 2-1 -tappioasemasta voittoon. Erät ottelussa menivät 6-2, 6-7, 5-7, 6-1, 6-4. Viidennessä erässä suomalainen mursi heti kahdesti ranskalaisen syötön, mutta menetti 4-1 -tilanteessa syöttönsä ja selvitti heti seuraavassa syöttövuorossaan kaksi murtopalloa.

Yli neljä tuntia kestäneessä taistelussa suomalainen syötti 15 ässää ja viisi kaksoisvirhettä. Barreren syöttö oli suhteellisen epävarma, sillä ykkössyöttö osui vain 50 prosentin varmuudella ruutuun, ässiä kertyi viisi ja kaksoisvirheitä kymmenen kappaletta.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa Bulgarian Grigor Dimitrovin, joka murskasi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan karsintojen kautta läpi tulleen Kazakstanin Timofey Skatovin. Suoraan kolmessa erässä mennyt ottelu päättyi 6-0, 6-3, 6-2 Dimitroville. Skatov kaatoi karsintojen toisella kierroksella Suomen kakkospelaaja Otto Virtasen 2-1 -erin.

Ruusuvuori kohtaa torstaina pelattavassa ottelussa urallaan ensimmäistä kertaa Dimitrovin. Dimitrov eteni viime viikolla Sveitsin Genevessa pelatussa ATP-250 -turnauksessa finaaliin, mutta taipui Chilen Nicolas Jarrylle, joka selvitti Ranskassa tiensä toiselle kierrokselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis