Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Verstappen saavuttanut jo F1:ssa liikaa ja liian nopeasti? – Maailmanmestarilla motivaatio laskussa

Max Verstappen vihjasi uransa päätöksestä
AOP

Max Verstappen on nuoresta iästä huolimatta saavuttanut F1:ssa jo paljon. Palkintokaapista hollantilaiselta löytyy jo kaksi maailmanmestaruutta ja kolmas peräkkäinen näyttää ainakin tämän hetken suoritusten perusteella kovin todennäköiseltä.

25-vuotias Max Verstappen ajaa parhaillaan uransa huipulla, mutta mies on jo kääntänyt katseita myös kilpauran jälkeiseen elämään.

Verstappenilla on sopimus Red Bullin kanssa kauteen 2028 saakka, eikä kuljettajan tai tallin välillä näy ainakaan toistaiseksi yhtään epävarmuutta. Hollantilaiskuljettajan meno on pelottavan dominoivaa ja ainoa realistista uhkaa parhaillaan osoittava kuljettaja lienee miehen tallikaveri Sergio Perez.

Mikäli Verstappen pystyisi ajamaan maailmanmestaruuteen jokaisella jäljellä olevallaan Red Bull-kaudella, voisi mies saavuttaa seitsemän mestaruutta. Verstappen ei kuitenkaan ole turhan innokkaana toistaiseksi kommentoinut jatkoaan F1:ssa, vaan mies on vihjannut, ettei tämän ura välttämättä olisi erityisen pitkä.

– Tiedän, että täytän 31 vuotta sopimuksen päättyessä, mutta siinä vaiheessa olen ollut F1:ssä jo hyvin pitkään ja se on paljon kovaa työtä, mies kommentoi.

– Tarkoitan, että matkustan paljon. Enkä vain kisoihin vaan siinä välissä ajan tehtaalle ja minulla on markkinointivelvoitteita.

– Olen ihminen, joka rakastaa olla kotona. Ehkä jossain vaiheessa haluan olla kilpailukykyinen ja haluan voittaa, mutta jos et pysty täysin motivoimaan itseäsi jokaiseen kisaan, niin mielestäni siinä vaiheessa sinun on kyseenalaistettava itsesi – haluatko todella jatkaa?, mies pohti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1