Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Alfa Romeon Valtteri Bottas korostaa maltin tärkeyttä: “Turha tehdä hätäisiä ratkaisuja”

Valtteri Bottas
AOP

Alfa Romeon alkukausi on sujunut selkeästi alle odotusten. Tallin suomalaiskuljettaja, Valtteri Bottas, 33, ei suostu kuitenkaan painamaan paniikkinappulaa.

Formula 1-kausi ei ole lähtenyt suomalaisittain kovinkaan lupaavasti liikkeelle. Alfa Romeon Valtteri Bottas on kerännyt kuuden osakilpailun jälkeen vaivaiset neljä pistettä. Vertailun vuoksi viime kaudella samassa vaiheessa nastolalaiskuljettaja oli kahminut 39 pinnaa.

Kovin odotuksin käynnissä olevaan kisakauteen lähtenyt Bottas onkin joutunut hieman laskemaan tavoitteitaan. Suomalainen ei kuitenkaan suostu heittämään kirvestä kaivoon.

– On selvää, ettemme ole tiiminä lähelläkään siellä, missä haluaisimme. En ole itsekään pystynyt saavuttamaan toivomiani tuloksia. Tavoitteemme vuoden alussa oli ottaa askel ylöspäin ja olla parempia, ja niin ei ole tapahtunut.

– Tämä on nyt tilanne, josta yritämme päästä pois kaikin mahdollisin keinoin. Yritämme löytää ratkaisuja ja tulla paremmiksi, mutta se vie aikaa. Kaudesta tulee epäilemättä haastava, mutta hyvä asia on se, että meillä on jo suunnitelmia.

– Olen joutunut arvioimaan uudelleen itselleni asettamiani tavoitteita, mutta keskittymiseni on tiimin auttamisessa. Meillä on pitkän tähtäimen suunnitelmia, joten ei ole mitään syytä tehdä hätäisiä ratkaisuja.

Lähde: Speedcafe.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1