Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fernando Alonso sivalsi kriitikoitaan: “Helppoa sohvalta käsin huudella”

Fernando Alonso ei pidä F1:n negatiivisuudesta
AOP

Fernando Alonso on puolustautunut kriitikoitaan vastaan Monacon GP:n tapahtumiin liittyen.

Aston Martinin Fernando Alonso ajoi Monacossa toiseksi Red Bullin Max Verstappenin takana. Monet ovat kuitenkin kritisoineet Aston Martinin rengasvalintaa sateen alkaessa, joka monen mukaan maksoi Alsonsolle kilpailun voiton.

– En pidä siitä, että F1:ssä keskitytään aina negatiivisiin asioihin.

– Emme koskaan anna tarpeeksi arvoa niille hyville asioille, joita tiimit tekevät hyvin stressaavina hetkinä, Alonso totesi.

Aston Martin ei vaihtanut Alonsolle välikelin renkaita tämän pysähtyessä varikkokäynnille, vaikka osassa rataa sade oli jo alkanut. Päätöksen myötä Alonso joutui sateen yltyessä pysähtymään uudelleen ja menetti näin mahdollisuuden Verstappenin kuittaamiseen.

Alonso seisoi tiimin rengasvalinnan takana ja totesi, että tilanne olisi ollut hyvin erilainen, mikäli sade olisi loppunut niin kuin talli oli ennustanut. Sen hetkiseen tilanteeseen ja tietoon nähden talli teki Alonson mielestä oikean valinnan.

Jos Aston Martinilla olisi päädytty välikelin renkaisiin, olisi kilpailun lopputulos voinut olla erilainen. Siinäkin tapauksessa 41-vuotias Alonso uskoo, että keskustelu olisi keskittynyt negatiiviseen.

– Emme koskaan sanoisi: “Aston Martin oli hyvin rohkea ja valitsi oikean renkaan”. Sanoisimme vain, että Red Bull valitsi väärän renkaan ja pysähtyi kierrosta myöhemmin.

– Tämä on vain F1:n mentaliteettia – rajattomasti täydellisyyttä etsivää ajattelua, jota ei joskus ole mahdollista saavuttaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1