Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Ruusuvuoren matka tyssäsi Ranskan avoimissa – Loukkaantuminen keskeytti matkan myös nelinpelissä

Emil Ruusuvuori putosi Ranskan avoimista
AOP

Emil Ruusuvuoren matka Ranskan avoimissa tyssäsi turnauksen toisella kierroksella, kun Bulgarian Grigor Dimitrov osoittautui liian kovaksi vastukseksi suomalaiselle. Dimitrov voitti ottelun suoraan kolmessa erässä pelein 7-6(7-4), 6-3, 6-4.

Emil Ruusuvuori loukkasi jalkaansa ottelussa ja kertoi Tennisliiton sivuilla, ettei pysty vamman vuoksi osallistumaan turnauksen nelinpeliin yhdessä Patrik Niklas-Salmisen kanssa.

– Kipu yltyi todella kovaksi kolmannessa erässä ja nyt käydään tutkimuksia tarkemmin lääkärien johdolla. Jalkavamma on sellainen etten pysty valitettavasti pelaamaan nelinpeliä.

– Tämä ei ollut mukava tai helppo päätös, sillä nyt hyvä ystäväni Patti ei pääse kentälle debytoimaan Grand Slam -tasolla. Toisaalta päätös oli vain tehtävä ja vetäytymistä suositeltiin, sillä ei kannata vaarantaa tilannetta enempää, Ruusuvuori harmitteli.

Niklas-Salmisen Grand Slam debyytti jää siis vielä odottamaan itseään.

– ​​Ei voi mitään, todella harmillinen homma. Mutta tällaista urheilu on, toivon Emilille pikaista paranemista. Uusia tilaisuuksia tulee, mies totesi.

Ranskan avointen nelinpelissä jatkaa kuitenkin vielä suomalaisväriä, sillä Harri Heliövaara selvitti tiensä, yhdessä parinsa Lloyd Glasspoolin kanssa, turnauksen kolmannelle kierrokselle, eli 16 parhaan joukkoon. Heliövaara ei ollut parin suoritukseen täysin tyytyvinen, mutta tärkein, eli voitto saatiin matsista kaivettua.

– Ei ollut missään nimessä helppo matsi, sillä vastustajat pelasivat vapautuneen rennosti. He syöttivät hyvin ja myös palauttivat ajoittain mainiosti. Meidän oli oltava henkisesti vahvoja, sillä meille tuli muutamia huonompiakin suorituksia, Heliövaara analysoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis