Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jälleen suursuosikki laulukuoroon! – Ranskan avoimet tarjoaa jättiyllätyksiä

Lorenzo Sonego kaatoi Andrey Rublevin Ranskan avoimissa.
AOP

Ranskan avoimien kolmas kierros on käynnistynyt perjantaina kahden venäläistähden otteluilla. Toinen venäläisistä jatkoi matkaansa neljännelle kierrokselle, mutta näistä herroista kovempi joutui taipumaan. Perjantaina on luvassa vielä luvassa lukuisia huippumatseja.

Ranskan avoimissa Venäjän Andrey Rublev joutui taipumaan kolmannen kierroksen ottelussaan. Rublev kaatui Italian Lorenzo Sonegon käsittelyssä viisieräisessä ottelussa. Sonego järjesti ottelussa melkoisen nousun, sillä italialainen oli ottelussa tappiolla jo kahdella erällä, kun Rublev vei kaksi ensimmäistä erää 7-5 ja 6-0 -lukemin. Tästä italialainen kuitenkin ryhdistyi ja vei kolme erää putkeen 6-3, 7-6 ja 6-3 lukemin.

Kahteen ensimmäiseen erään Sonego menetti syöttönsä viisi kertaa, mutta kolmen viimeisen erän aikana Rublev onnistui murrossa vain kertaalleen. Murtopalloja Sonego antoi vain kolme ja neljännen erän katkaisupelissä italialainen piti kaikki syöttönsä.

Sonego saa neljännen kierroksen ottelussa vastaansa 11. sijoitetun Venäjän Karen Khachanovin, joka kaatoi Australian kovan syötön omaavan Thanasi Kokkinakiksen nelieräisessä ottelussa.

Khachanov aloitti ottelun vahvasti vieden avauserän 6-4 -pelein ja toisen selvästi 6-1 -lukemin. Australialainen onnistui voittamaan kolmannen erän, mutta neljännessä Khachanov oli katkaisupelin kautta vahvempi 7-6 -lukemin.

Neljännessä erässä Kokkinakis pääsi syöttämään erää nimiinsä, mutta ei onnistunut pitämään syöttöään yhdestä eräpallosta huolimatta. Katkaisupeliä australialainen johti jo 4-1 -lukemin, mutta menetti tämän jälkeen syöttönsä kolmesti putkeen eikä onnistunut lyömään venäläistä kanveesiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis