Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Kolmas kierros käyntiin Pariisissa! – Ranskan avoimissa tarjolla huimia otteluita

Novak Djokovic tavoittelee jatkopaikkaa.
AOP

Ranskan avoimissa on miesten sekä naisten turnauksessa jäljellä enää 32 parasta pelaajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että turnauksessa on edetty kolmannelle kierrokselle. Kolmas kierros pelataan perjantain ja lauantain aikana pois alta. Perjantaina on luvassa kahdeksan ensimmäistä ottelua eli yläkaavion ottelut. Yläkaavio tulee tarjoamaan kovia taistoja, sillä Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas ja Carlos Alcaraz ovat törmäyskurssilla.

Ranskan avoimissa on tarjolla lukuisia mielenkiintoisia otteluita perjantaina. Päivä alkaa miesten osalta Venäjän Karen Khachanovin ja Australian Thanasi Kokkinakisin välisellä taistolla. Kummallekaan pelaajalle massakenttä ei ole paras mahdollinen alusta kolmesta.

Päivällä nähdään kolme suurta mestarisuosikkia kentillä, kun Serbian Novak Djokovic saa haasteen Malagasta kotoisin olevalta massajyrä Alejandro Davidovich Fokinalta. Stefanos Tsitsipas kohtaa ensimmäistä kertaa aikoihin kaksi perättäistä voittoa ottaneen Argentiinan Diego Schwartzmannin. Päivän päättävässä ottelussa yhdeksän jälkeen Espanjan ykkössijoitettu Carlos Alcaraz kohtaa Kanadan Denis Shapovalovin. Ottelu saattaa olla hyvinkin yksipuolinen näytös.

Mikäli Alcaraz etenee jatkoon, niin neljännellä kierroksella odottaisi voittaja ottelusta Lorenzo Musettin ja Cameron Norrien väliltä. Norrien peli toimii loistavasti massalla, kun taas Musettin syötöstä poistuu hitaalla alustalla paras vauhti. Ranskan avointen massakenttiä on kuitenkin luonnehdittu nopeiksi, joten Musetilla saattaa olla hyväkin mahdollisuus kaataa hyvinkin tasainen Norrie.

Jos Djokovic jatkaa vahvoja otteitaan Ranskassa, niin serbialainen saa vastaansa joko Perun Juan Pablo Varillasin tai Puolan Hubert Hurkaczin. Hurkaczin paras aika vuodesta tulee, kun Ranskan avointen jälkeen nurmikisat käynnistyvät.

Kreikan Tsitsipasilla on toistaiseksi paras kaavio, sillä jatkoon päästessään kreikkalainen kohtaa sijoittamattoman pelaajan neljännellä kierroksella, eli Italian Fabio Fogninin tai Itävallan Sebastian Ofnerin. Ofnerilla on ollut huima arpaonni, sillä itävaltalainen on saanut pelata massalla ei niin hyvin viihtyviä Maxime Cressyä ja Sebastian Kordaa vastaan kahdella ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis