Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Mitä tapahtui? – Wilma Murto vaikeuksissa Timanttiliigassa

Wilma Murto pettyi Timanttiliigassa
AOP

Timanttiliigan kolmas osakilpailu Italian Firenzessä ei sujunut Wilma Murrolta odotetulla tavalla. Suomalainen aloitti kilpailun vahvasti, mutta meno tyssäsi yllättäen korkeuteen 461.

Suomen seiväshypyn kirkkain tähti, Wilma Murto, oli vaikeuksissa Timanttiliigan kolmannessa osakilpailussa Firenzessä perjantaina.

Hallitseva ulko- sekä sisäratojen Euroopan mestari Murto jäi Firenzessä tulokseen 451. Se ylittyi ilmavasti heti ensimmäisellä yrityksellä, mutta seuraava korkeus 461 tuotti yllättäen Murrolle vaikeuksia. Rima tuli jokaisella kolmella yrityksellä alas. Murto aloitti kilpailun korkeudesta 441, joka ylittyi helposti ensimmäisellä.

Perjantain tulos 451 riitti jaettuun kuudenteen sijaan, jonka nainen jakoi Norjan Lene Onsrud Retziuksen kanssa.

Murron suorittaminen ei vielä tällä kaudella ole lähtenyt kovaan liitoon. Kauden paras on toistaiseksi 455, jonka Murto ylitti hyvän näköisesti Turussa pari viikkoa sitten. Murron ennätys ulkoradoilla on 485.

Perjantain kilpailu oli Murron ulkokauden kolmas kilpailu. Timanttiliigan avauskilpailussa Dohassa ylittyi 430 ja Turussa lupaavan oloisesti tosiaan 455. Seuraavan kerran Timanttiliigaa kisataan 9.6. Pariisissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu