Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksen vauhti löytyi loistavasti perjantain harjoituksissa – Mies asetti aika-ajoihin kovan tavoitteen

Valtteri Bottaksen vauhti lupaavaa Barcelonassa
AOP

F1-sirkus on kurvannut täksi viikonlopuksi Espanjan auringon alle. Montmelon radalla Barcelonassa ajettiin perjantaina kahdet harjoitukset.

Valtteri Bottaksen meno Alfa Romeon kanssa alkoi löytymään päivän toisissa harjoituksissa, missä suomalaisen vauhti parani huomattavasti. Vielä ensimmäisissä harjoituksissa suomalainen oli vasta 16, kun toisissa sijoitus oli jo kympin sakissa. Erityisen positiivista oli kuitenkin Bottaksen ero kärkeen: Kovinta vauhtia pitänyt Red Bullin Max Verstappen paineli ainoastaan 0,541 sekuntia suomalaista kovempaa.

– Minusta meillä oli ihan mukiinmenevä päivä. Auto alkoi tuntumaan toisissa harjoituksissa paljon paremmalta sen jälkeen kun teimme muutamia säädöksiä ja myös kierrosaikani parani niiden myötä.

Lupaava vauhti harjoituksissa kantaa toivottavasti myös lauantain aika-ajoissa, mihin Bottas lähtee hyvillä mielin.

– Nyt keskitymme analysoimaan tänään keräämiämme tietoja, jotta voimme löytää jotain lisää huomista varten.

Bottas arveli kuitenkin, että lauantain aika-ajoista tulee äärimmäisen tiukka kamppailu, missä jokainen sekunnin kymmenys ratkaisee. Suomalainen asetti siltikin Alfa Romeolle kovan tavoitteen huomisiin aika-ajoihin.

– Kuten ennustettiin, joukko on erittäin tiivis ja jokainen sekunnin kymmenys voi olla avain hyvään karsintaan. Uskon, että voimme asettaa realistiseksi tavoitteeksi pyrkiä huomenna Q3:een, ja sitä kohti työskentelemme, luottavainen Bottas kommentoi ALfa Romeon julkaisemassa tiedotteessa.

Aika-ajot starttaavat Barcelonassa lauantaina viideltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1