Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Lewis Hamilton joutui syömään sanansa: “Olin totaalisen järkyttynyt”

Lewis Hamilton yllättyi positiivisesti Mercedeksen vauhdista
AOP

Mercedeksen meno Barcelonan aika-ajoissa yllätti Lewis Hamiltonin täysin. Miehen odotukset eivät olleet perjantain harjoitusten jälkeen korkealla, mutta brittikuljettaja sai yllättyä positiivisesti.

Lewis Hamilton näytti Barcelonan aika-ajoissa pitkään suurimmalta suosikilta Red Bullin Max Verstappenin rinnalle lähtösuoran eturiviin. Se, että Mercedes oli ylipäätään mukana taistelussa paalupaikasta, sai seitsenkertaisen maailmanmestarin innostumaan.

– Ensinnäkin, todellinen shokki. Oli todella suuri yllätys nähdä meidät taistelemassa eturivin paikasta niin pitkään, Hamilton iloitsi.

– Teimme yön aikana paljon töitä analyysien kanssa. Taisin olla täällä eilen illalla kello 11 saakka miettimässä, että kuinka voisimme löytää vauhtia.

Hamilton jäi lopulta viidenteen lähtöruutuun, mutta hopeanuolten vauhti oli todella vakuuttavaa. Ennen lauantain aika-ajoja mies ei ollut vielä lainkaan luottavainen Mercedeksen vauhdista. Perjantain harjoituksissa meno takkusi vielä kovasti ja brittikuljettaja pelkäsi, että pelkkä pääsy top 10 joukkoon olisi vaikea taistelu.

Hamilton joutui kuitenkin syömään sanansa:

– Aika-ajojen aikana ajattelin: ‘Hitto, eilen sanoin, etten pääse Q3:een tai edes kymmenen parhaan joukkoon, joten periaatteessa joudun syömään sanani’, Hamilton kommentoi.

Hamilton kolhi hieman renkaita tallin toisen kuljettajan George Russellin kanssa ja Russell jäikin sen myötä lähtöruutuun 12.

– Se taisi olla vain iso väärinkäsitys. Radalla oli paljon liikennettä. Katsoin vain eteenpäin, kun yritin saada vetoapua Carlosilta [Sainz] ja ennen kuin huomasinkaan, Lewis oli siinä, pettynyt Russell kertasi kolhua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1