Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n finaalit jatkuvat ensi yönä – Nämä tekijät kuntoon ja Miamilla on mahdollisuus Denverin haastamiseen

NBA:n pudotuspelit jatkuvat
Pixabay

NBA:n finaalisarja Miami Heatin ja Denver Nuggetsin välillä jatkuu ensi yönä Suomen aikaa.

Sarjan toiseen otteluun Miamin on saatava muutama tekijä erityisesti kuntoon, mikäli se haluaa tehdä finaaleista kunnon taiston.

Heatin supertähti Jimmy Butler on pelannut pudotuspeleissä pääsääntöisesti loistavasti, mutta finaalisarjan ensimmäisessä ottelussa mies ei yltänyt parhaimpaansa. Miami tarvitseekin “Pudotuspeli-Jimmyn” parhaimmillaan, jotta se pystyy haastamaan Denverin.

Toinen osa-alue, jolla Heat oli selvästi ensimmäisessä finaalissa jäljessä, olivat vapaaheitot. Heat pääsi vapaaheittoviivalle ainoastaan kahdesti koko ottelun aikana, kun Nuggets puolestaan heitti vapaaheittoviivalta 16 pistettä. Miamin tuleekin haastaa korin alle rohkeammin ja tuoda peliin lisää fyysisyyttä.

Miami on heittänyt pudotuspeleissä loistavasti ja esimerkiksi Bostonia vastaan se nousi mahdollisesti jopa ratkaisevaksi tekijäksi. Ensimmäisessä finaalissa Miami ei kuitenkaan osunut heittojaan sille tyypilliseen tapaan. Mikäli joukkue saa heittosihdin kohdilleen, voi tulos olla Nuggetsin kannalta karua.

Vaikka Miami saisi nämä hieman ontuvat osa-alueensa kuntoon, jää jäljelle vielä yksi suuri kysymysmerkki: kuinka ihmeessä joukkue pysäyttää Nikola Jokicin? Jokic, joka keräsi ensimmäisessä finaalissa puoliaikaan mennessä 10 syöttöpistettä, on kenties suurin yksittäinen tekijä, joka seisoo Miamin ja NBA-mestaruuden välissä.

Serbialaisen pysäyttäminen onkin ollut asia, jota kaikki joukkueet ovat yrittäneet. Toistaiseksi pysäyttäjää ei ole löytynyt. Mikäli Miami löytäisi keinot Jokicin poissulkemiseen, on sillä loistavat edellytykset finaalisarjan voittoon. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo