Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadalin syntymäpäiväjuhlat menivät pilalle – Tennistähti paljasti aikataulun paluulleen

Rafael Nadalin lonkka leikattiin
AOP

Rafael Nadal kertoi yllättäen olleensa leikkauspöydällä sitkeän lonkkavamman vuoksi ja paljasti, koska miehen paluuta pelikentille voidaan odottaa.

Tenniksen supertähti Rafael Nadalin lonkka on leikattu onnistuneesti. Mies kertoi Instagramissa, että leikkaus sujui hyvin ja toipuminen alkaa välittömästi.

– Kuten tiedätte, minut leikattiin viime yönä. Kaikki sujui hyvin, Nadal kirjoitti Instagramissa.

Espanjalainen on ollut sivussa kilpailuista tammikuusta lähtien. Nadal loukkasi lonkkaansa Australian avoimissa ja sitkeä vamma piti miehen sivussa koko kevään.

Viime viikolla 22-kertaisen Grand Slam -mestarin oli pakko todeta, ettei kuntotus ole edennyt toivotulla tavalla ja, että Ranskan avoimet olisi pakko jättää väliin. Nadal kertoi, että tämän tavoitteena on pelata ensi kaudella jäähyväiskausi, minkä vuoksi mies kenties leikkaukseen päätyikin. Toipumisaika on pitkä, mutta miehen katseet ovat jo ensi kaudessa.

– Aloitan asteittaisen toiminnallisen kuntoutuksen välittömästi. Normaali toipumisaika on kuulemma 5 kuukautta, jos kaikki menee hyvin.

Nadal juhli 3.kesäkuuta 37-vuotissyntymäpäiviään, joten juhlat vaihtuivat tällä kertaa leikkauksesta toipumiseen.

– Haluan vielä kerran kiittää teitä kaikesta tuesta, jota olette osoittaneet minulle ja jota osoitatte minulle joka päivä. Tänään on lisäksi syntymäpäivänäni. Tämä ei ole sitä mitä halusin tai josta unelmoin, mutta sellaista elämä on.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis