Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Ranskan avoimissa käynnistyy neljäs kierros! – Ykkössijoitettu kovaan testiin

Carlos Alcaraz tavoittelee Ranskan avointen voittoa.
AOP

Ranskan avoimissa on kolme kierrosta pelattu ja jäljellä on enää 16 parasta pelaajaa. Sunnuntain ja maanantain aikana selvitetään kahdeksan parasta pelaajaa sekä samalla puolivälieräparit Ranskan avointen toiselle viikolle. Yläkaavion osalta neljäs kierros tarjoaa hyviä otteluita koko sunnuntai päivän ajaksi. Puolivälieristä voidaan jo nyt odottaa huimia.

Ranskan avoimiin ykköseksi sijoitettu Espanjan Carlos Alcaraz pelaa sunnuntaina neljännen kierroksen ottelunsa. Alcaraz kohtaa omassa ottelussaan Italian Lorenzo Musettin, joka kaatoi kolmannella kierroksella Iso-Britannian Cameron Norrien tylyllä esityksellä. Alcaraz pääsi melko helpolla kolmannelta kierrokselta läpi, kun Kanadan Denis Shapovalov oli vain suupala espanjalaiselle.

Turnauksen yläkaavio on tällä kertaa todella kova. Samassa kaavion osassa pelaa turnauksen mestarisuosikkeja kolme kappaletta, kun Alcarazin lisäksi toissakesän finalisti Kreikan Stefanos Tsitsipas ja moninkertainen voittaja eli Serbian Novak Djokovic on samassa lohkossa.

Tsitsipas pelaa sunnuntain viimeisessä miesten ottelussa Itävallan Sebastian Ofneria vastaan, joka pelaa uransa kovinta turnausta. Djokovic kohtaa Perun Juan Pablo Varillasin, joka kaatoi Puolan Hubert Hurkaczin kolmannen kierroksen taistelussa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Venäjän Karen Khachanov pelaa Italian Lorenzo Sonegoa vastaan. Sonego nousi omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Andrey Rublevia vastaan kahden erän takaa voittoon.

Khachanovin ja Sonegon välisen ottelun voittaja kohtaa joko Djokovicin tai Varillasin. Kahdesta muusta neljännen kierroksen otteluparista voittajat kohtaavat toisensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis