Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Sardinian MM-rallin päätöspäivä sekoitti pakkaa – Rovanperä hyötyi kilpakumppaneiden vaikeuksista

Kalle Rovanperä johtaa MM-rallia
AOP

Suomalaisilla kulki Sardinian MM-rallissa kiitettävästi.

MM-rallissa kisattiin viikonloppuna Italian Sardiniassa. Viikonlopun voittoon ajoi Hyundain Thierry Neuville takanaan tallikaveri Esa-Pekka Lappi. Hallitseva maailmanmestari Kalle Rovanperä suoriutui lopulta hienosti kolmanneksi.

– Sanoisin, että ihan mukiinmenevät pisteet meille tästä vaikeasta viikonlopusta. Eikä unohdeta, että jouduimme avaamaan tietä muulle joukolle perjantaina, Rovanperä iloitsi Instagramissa.

Rovanperän suorittaminen oli koko viikonlopun hieman takkuista, erityisesti perjantaina, kun mies toimi raivaajan roolissa. Viikonlopusta jäi kuitenkin ehdottomasti Toyotalle hyvä maku suuhun ja Rovanperän viikonlopun kruunasi vielä Power Stagen ylivoimainen voitto. Miehen edellä ajaneiden Ott Tänakin sekä Sebastien Ogierin vaikeudet ja keskeyttämiset hyödyttivät suomalaista suuresti.

Rovanperä keri viikonlopusta siis yhteensä 20 pistettä, mitä voidaan pitää ehdottomasti taisteluvoittona. Sardinian MM-rallia ennakoitiin etukäteen yhdeksi kauden haastavimmista suomalaiskuljettajalle.

Hyundain kaksoisvoitto oli jo lauantai-iltana aika lailla taputeltu ja myös kuskien välinen järjestys melko varma. Lappi johti kilpailua pitkään, mutta lauantaina Neuville kuittasi ohi. Neuville on kaksikosta kokonaistilastossa korkeammalla, joten Lappi ei lähtenyt haastamaan enää voitosta ja riskeeraamaan kaksoisvoittoa.

– Ei siihen tarvitse kuin käyttää omia aivojaan, pikkuisen raksutella tuolta. Se on semmoista. Kyllä se vituttaa, Lappi totesi pettyneenä.

MM-rallin kokonaistilanteessa Rovanperä pitää kärkipaikkaa nyt 25 pisteen turvin toisena olevan Neuvillen edellä. Sardiniassa keskeyttänyt Tänak on kokonaistuloksissa kolmantena. Lappi pysyi kuudennella sijalla viikonlopun tulosten jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli