Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Ferrarin tähtikuljettaja lyttäsi tallin täysin: “En tiedä mitä, mutta jotain teemme väärin”

Charles Leclercin viikonloppu Barcelonassa oli mahalasku
AOP

Charles Leclercin ja Ferrarin viikonlopusta Barcelonassa ei ole paljoa positiivista raportoitavaa. Monacolaiskuljettaja ei peitellyt pettymystään kommenteissaan.

Charles Leclercin viikonloppu Barcelonassa on yksi niistä, jonka monacolaiskuljettaja haluaa varmasti nollata ja unohtaa nopeasti. Paljoa positiivista ei edes kaivamalla miehen viikonlopusta löydy.

– En ymmärrä, mitä teemme väärin, mutta jotain teemme selvästi väärin, Leclerc päivitteli.

Heti harjoituksissa meno takkusi ja lauantain aika-ajoissa Leclerc jäi Q1:seen. Ennen sunnuntain kilpailua miehen autoon tehtiin vielä suuria korjauksia, kun muun muassa vaihdeboksi vaihdettiin kokonaan. Mies starttasi sunnuntain osakilpailuun tämän vuoksi varikolta.

Leclerc ajoi sunnuntain osakilpailussa lopulta sijalle 11, jääden niukasti pisteiden ulkopuolelle. Mies ei kuitenkaan löytänyt päivästä mitään positiivista. Auto oli Leclercin mukaan käyttäytynyt kilpailun aikana epäsäännöllisesti.

– Siirryin ensimmäisestä kovasta [renkaasta] toiseen kovaan renkaaseen ja tein täsmälleen samat asiat, mutta auto käyttäytyi täysin eri tavalla.

Leclerc myönsi, että tiimin tekemät muutokset karsinnoista kisaan paransivat hänen tilannettaan, mutta että autossa oli vakavia “rajoituksia” hienosäädöistä huolimatta. Leclerc kokee, että Ferrari on erityisesti Barcelonan radalla muita talleja herkemmin vaikeuksissa vaihtelevian olosuhteiden kanssa.

– Tiedämme jo, että tämä on yksi heikkouksistamme, kamppailemme enemmän kuin muut näissä olosuhteissa, ja meidän on oltava niiden asioiden yläpuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1