Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miami Heat tasoitti puntit NBA:n finaaleissa – Nuggetsin tähti pettyneenä: “Ilman sitä tästä ei tule pitkää sarjaa”

Miami Heat - Denver Nuggets
AOP

NBA:n finaalisarja sai jatkoa varhain maanantaina, kun Denver Nuggets ja Miami Heat kohtasivat toistamiseen. Jännittävä ottelu päättyi lopulta Heatin niukkaan voittoon, joten puntit ovat tasan ennen ottelusarjan siirtymistä Miamiin.

Denver Nuggetsin ja Miami Heatin välinen ottelusarja jatkui maanantaina erittäin tasaisissa merkeissä. Ensimmäisessä ottelussa puolustamisensa kanssa tuskaillut Heat oli tehnyt kotiläksynsä ja pystyi estämään tehokkaasti Jamal Murrayn korilleajot.

41 pistettä heittänyt Nikola Jokic oli tuttuun tapaan lähes mahdoton pideltävä, mutta hänen syöttölinjansa saatiin tällä kertaa peitettyä tehokkaasti. Ottelu kääntyi Heatin eduksi viimeisellä 12 minuuttisella.

Nuggets oli viime hetkillä vielä todella lähellä tasoitusta, mutta loppulukemat kirjattiin Heatin eduksi korein 111-108.

Jokic purki pettymystään pelin jälkeen median edessä.

– Emme pelanneet hyvin etenkään viimeisellä neljänneksellä. He tekivät sen aikana 36 pistettä, joka on tietysti aivan liikaa. He saivat tärkeitä levypalloja ja tällä kertaa ottelu kääntyi näin.

– Uskon, että kurinalaisuus tulee korostumaan jatkossa. Ilman sitä tästä ei tule pitkää sarjaa. He rankaisevat virheistä välittömästi, joten on selvää, että meidän on parannettava.

Lähde: ClutchPoints

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo