Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Toto Wolffilta harvinainen tunteenpurkaus Red Bullin suuntaan: “Minua v******* sanoa tätä ääneen”

Toto Wolff
AOP

Toto Wolff myöntää, että Max Verstappenin ylivoimaa on todella vaikea sulattaa. Mercedes-pomon mielestä Verstappen on tällä hetkellä täysin omassa luokassaan F1:ssä.

Hallitseva maailmanmestari, Max Verstappen on aloittanut tämän kauden siitä, mihin hän viime vuonna jäi. Hollantilainen on pistetaulukossa ylivoimaisessa johdossa kerättyään alkukauden kilpailuista 170 pojoa. Toisena oleva Sergio Perez on jäänyt 53 pisteen päähän.

Mercedes lähti tähän kauteen kovin odotuksin, mutta ei ole toistaiseksi pysynyt Red Bullin vauhdissa. Mersun tallipäällikkö, Toto Wolff kommentoi varsin suorasasaisesti Verstappenin valta-asemaa F1:ssä.

– Mielestäni Verstappen on täysin omassa luokassaan. Minua v******* sanoa tätä ääneen, mutta niin se vain on.

– On olemassa tietyt meriitit ja Red Bull on yksinkertaisesti tehnyt parasta työtä, kuljettaja ajaa erinomaisesti ja he ovat kaukana muiden edellä. Se on asia, jonka saaminen hallintaan on vain meidän käsissämme.

Wolff otti kantaa myös Lewis Hamiltonin ja George Russellin väliseen kolariin.

– Tällaista ei saisi missään nimessä tapahtua. Meidän on analysoitava tapahtumat tarkasti läpi.

Lähde: GPFans

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1