Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Huijausskandaali snookerissa! – Kahdelle pelaajalle lätkäistiin elinikäinen pelikielto

Snookerpöytä
AOP

Kiinalaispelaajat Liang Wenbo ja Li Hang ovat saaneet elinikäiset pelikiellot osallisuudestaan snookerin historian suurimpaan otteluiden tulosten järjestämisskandaaliin.

Snookermaailmaa on tänä vuonna kuohuttanut kymmentä kiinalaispelaajaa koskeva huijaustapaus, missä pelaajia epäiltiin muun muassa otteluiden tulosten järjestelystä.

Nyt maailman biljardi- ja snookerliitto WPBSA on lätkinyt syytetyille pelaajille runsaalla kädellä pelikieltoja. Kiinalaispelaajat Liang Wenbo ja Li Hang saivat molemmat elinikäiset pelikiellot. Miehet joutuvat lisäksi maksamaan 43 000 punnan eli lähes 50 000 euron korvaukset.

Kahdeksan muuta syytettyä pelaajaa, kaikki kiinalaisia, ovat saaneet osallisuuksistaan pelikieltoja 20 kuukauden ja reilun viiden vuoden väliltä.

– Tämä on ollut hyvin monimutkainen tapaus. On ollut sydäntäsärkevää nähdä, kuinka jotkut nuoret lahjakkaat pelaajat ovat rikkoneet WPBSA:n käyttäytymissääntöjä kahden vanhemman pelaajan painostuksesta, WPBSA:n puheenjohtaja Jason Ferguson kommentoi BBC Sportin mukaan.

WPBSA:n syytökset koskivat muun muassa pelien manipulointia, pelaajien suostuttelua huijaamaan, vedonlyöntiä sekä otteluiden tulosten järjestämistä.

– Tämä käytös on tunnustettu täysin mahdottomaksi hyväksyä.

Fergusonin mukaan tapauksen tutkinnassa ei onneksi löydetty todisteita laajemmasta huijaus- tai otteluiden järjestämistoiminnasta.

– WPBSA jatkaa tiukkaa kantaansa niitä vastaan, jotka yrittävät manipuloida urheilua, ja tämänpäiväinen tulos on selkeä viesti siitä, että otteluiden tulosten järjestelyä ei suvaita snookerissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut