Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Näin lähellä oli Red Bullin luottokaksikon siirtyminen Ferrarille: “Maksoi meille useita miljoonia”

Helmut Marko
AOP

Christian Hornerin  ja Adrien Neweyn menestyksekäs työ Red Bullilla oli tulla päätökseen aiemmin. Red Bull-pomo, Helmut Marko kertoo, miten sai luottomiehensä jatkamaan nykyisen työnantajansa leivissä.

Christian Hornerin ja Adrien Neweyn yhteistyö on tuottanut runsaasti hedelmää Red Bullilla. Horner on ollut vetovastuussa välittömästi vuodesta 2005 lähtien ja Newey liittyi mukaan vuotta myöhemmin.

Mercedeksen valtakauden päätyttyä Red Bull on noussut omaan ylhäisyyteensä lajin parhaana valmistajana. Tästä suuri kiitos kuuluu Hornerin ja Neweyn työpanokselle, joka ei ole jäänyt muiltakaan tiimeiltä huomaamatta.

Red Bull-pomo, Helmut Marko paljastaa, että Ferrari oli aiemmin todella lähellä kaksikon hankkimista.

Luca Cordero Di Montezemolo (Ferrarin entinen johtaja) oli jo todella innoissaan ja halusi julkistaa asian. Yhden yön aikana sain kuitenkin Neweyn kääntämään päätään.

– Sama tilanne oli Hornerin kanssa. Sain hänet lopulta vakuutetuksi jatkamaan Red Bullilla, joka maksoi meille useita miljoonia.

Newey kertoi aiemmin päätöksensä taustoista.

– Se oli todella hankala aikaa. Ferrari lähestyi minua uskomattomalla tarjouksella ja vietin useita unettomia öitä miettien, mitä minun tulisi tehdä. Lopulta tunsin kuitenkin, että olisi väärin lähteä Red Bullilta.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1