Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfin supertähti kiertueiden shokkiliitoksesta: “Minun on vaikea olla tuntematta itseäni hieman uhrilampaaksi”

Rory Mcllroy uskoo kiertueiden liitoksne olevan hyväksi golfille
AOP

Kansainväliset golf-kiertueet LIV Golf ja PGA Tour ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja yhdistyneet saman yrityksen alle.

Ei, kyseessä ei ole aprillipila, vaan golfin historian kenties kaikkien aikojen yllättävin liitos. Myös eurooppalainen DP World Tour on mukana liitoksessa.

Tulisten riitapukareiden yhdistyminen oli varmasti viimeinen asia, mitä golfmaailmassa odotettiin. PGA Tour sekä LIV Golf ovat olleet napit vastakkain LIV Golfin julkistamisesta saakka ja kiertueiden välinen nokittelu on ottanut rumiakin käänteitä, niin johdon kuin pelaajienkin keskuudessa.

PGA Tour, DP World Tour ja LIV:n kaupalliset toiminnot ja oikeudet yhdistetään uuteen, vielä nimeämättömään yhtiöön, jonka toimitusjohtajana toimii PGA:n komissaari Jay Monahan ja puheenjohtajana PIF:n Yasir Al-Rumayyan

Yksi tiukkasanaisimmin LIV Golfia vastaan puhunut on ollut golftähti Rory McIlroy, joka kertoi Canadian Openissa “yllättävän” liittymän aiheuttaneen “ristiriitaisia tunteita”. Kaiken kaikkiaan mies kuitenkin uskoo että liitto on “golfille hyväksi”

– Kymmenen vuoden kuluttua tämä tulee olemaan hyvä asia ammattilaisgolfille.

– Se yhdistää golfin ja turvaa sen taloudellisen tulevaisuuden. Mutta siinä on myös ristiriitaisia tunteita, nelinkertainen Major-voittaja Mcllroy totesi.

Saudiarabialaisen Public Investment Fund -yrityksen PIF:n rahoittama LIV on jakanut golfmaailmaa rajusti kahteen sen perustamisen viime vuonna myötä.

– Minun on vaikea olla tuntematta itseäni hieman uhrilampaaksi, tuntien, että olen laittanut itseni likoon ja näin käy.

– Kun poistan itseni tilanteesta, näen, että tämä on parempi golfpelin kannalta, sitä ei voi kieltää, mies myönsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf