Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Suomen ennätyksen pinkonut Reetta Hurske haluaa enemmän: “Ei vielä täydellinen”

Reetta Hurske juoksi uuden Suomen ennätyksen
AOP

Reetta Hurske juoksi uuden 100m aitojen Suomen ennätyksen, mutta uskoo, että ajasta on mahdollista viilata vielä enemmänkin pois.

Suomen ennätyksiä on tällä viikolla laitettu uusiksi jo kaksin kappalein. Ensin Viivi Lehikoinen paineli Espanjan Huelvassa uuden 400m aitojen Suomen ennätyksen ja tänään Reetta Hurske paranteli omaa 100m aitojen ennätystään.

Maaliskuussa sisäratojen Euroopan mestariksi Istanbulissa juossut Hurske pinkoi Jyväskylässä uuden SE-ajan. Uusi ennätysaika, 12,70, syntyi kisojen alkuerässä. 28-vuotias pika-aituri ei itse kuitenkaan ollut vielä huippusuoritukseen täysin tyytyväinen.

– Ei ollut vielä täydellinen juoksu. Lähti ihan tasapainoisesti liikkeelle, mutta sitten viides ja kuudes aita tuli vähän syliin. Loppu tuli taas paremmin, ja sain kiihdytettyä sileällä, Hurske summasi juoksuaan.

Huikeassa kunnossa oleva Hurske paineli myös finaalissa voittoon ajalla 12,80.

– Lähiviikkojen treenit eivät ole oikein kulkeneet, mutta hyvä että kisoissa kulkee. Vielä ei ole ollut niin kova itseluottamus kuin hallikaudella, mutta tällaiset kisat sitä nostattavat.

– Tuo on jo aika, jolla voi voittaa myös kansainvälisiä kisoja.

Hurske oli SE-aikaan luonnollisesti tyytyväinen ja ennätyksestä innoissaan. Naisen tavoitteet ovat kuitenkin kansainvälisissä kilpailuissa ja vauhtia on tarkoitus kiristää entisestään.

Seuraavan kerran Hurske pinkoo aitoja ensi viikon tiistaina Turussa, kun Paavo Nurmi Gamesit kisataan kaupungissa. Suomalaisen tavoite Turkuun on selvä:

– Lähdetään voittamaan, itsevarma nainen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu