Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinilla pohdiskellaan Fernando Alonson jatkoa: “Olisimme tyytyväisiä siihen”

Aston Martinilla ollaan tyytyväisiä, mikäli Fernando Alonso jatkaa
AOP

Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krack on myöntänyt, että tallin tähtikuljettajan Fernando Alonson tulevaisuus tallissa mietityttää miestä usein.

Fernando Alonso aikoo omien sanojensa mukaan ajaa Aston Martinilla ainakin “muutaman vuoden” vielä. Tallipäällikkö Mike Krack on tyytyväinen kuullessaan tämän.

– On mukava kuulla, että hän on sanonut jatkavansa useita vuosia. Olisimme tyytyväisiä siihen, Krack kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Miehen mukaan motivaatio on Alonsolla kohdillaan ja espanjalaiskuljettaja haluaa olla mukana kärkikamppailussa.

– Rehellisesti sanottuna emme ajattele sitä niin paljon. Otamme kisan kerrallaan ja yritämme pärjätä hyvin joka kisassa. On kiva kuulla, mutta emme ole vielä ajatelleet sitä liikaa.

– Tehdään siitä totta, Krack totesi kuitenkin Alonson jatkosta.

Alonso on ajanut toistaiseksi upeaa kautta Aston Martinilla. Mies on noussut tällä kaudelle palkintokorokkeelle jo viidesti: neljä kertaa kolmannelle sijalle ja kertaalleen toiselle. Voittoa veteraanikuljettaja ei kuitenkaan vielä ole onnistunut nappaamaan.

Aston Martinin vauhti on toki ollut hyvää, mutta vielä se ei Red Bullia ole pystynyt tosissaan haastamaan. Tallipäällikkö Krack ei lähde spekuloimaan, voisiko talli napata voiton vielä tällä kaudella – se riippuu liian monesta tekijästä.

– En lähde ennustamaan mitään. Jos mahdollisuus tulee, meidän pitää olla valmiina. Siihen asti meidän on tehtävä kovasti töitä, jotta olemme valmiina kun tilaisuus tulee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1