Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avoimissa finaalipäivä! – Norjan supertähti valmis ensimmäiseen suurvoittoon?

Casper Ruud tähtää Ranskan avoimien voittoon.
AOP

Tenniksen vuoden toinen Grand Slam -turnaus eli Ranskan avoimet päättyy sunnuntaina. Sunnuntaina on luvassa miesten turnauksen loppuottelu, jossa kaksinkertainen mestari kohtaa viime vuonna finaalissa urallaan ensimmäistä kertaa Pariisin massoilla esiintyneen norjalaistähden. Ottelu käynnistyy neljältä Suomen aikaa.

Serbian Novak Djokovic kohtaa Norjan Casper Ruudin sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa. Ruud on turnauksen loppuottelussa toista vuotta putkeen. Djokovic on urallaan voittanut kahdesti mestaruuden Pariisissa ja viimeisin tuli toissa vuonna, kun serbialainen kaatoi Kreikan Stefanos Tsitsipasin oltuaan finaalia jo 2-0 -erin tappiolla.

Ruud taipui viime vuoden finaalissa Rafael Nadalille, joka joutui keväällä lonkkaleikkaukseen. Nadal on voittanut turnauksen yhteensä 14 kertaa.

Djokovic on kärsinyt keväällä pienistä vammoista eikä edennyt massakaudella kertaakaan välieriin ennen Ranskan avoimia. Ranskassa serbialaisen kaavio on ollut suhteellisen helppo aina välierään saakka, jossa Djokovic kohtasi ykköseksi sijoitetun Espanjan Carlos Alcarazin.

Ottelusta tuli melkoinen antikliimaksi, kun kahden erän jälkeen Alcarazin jalat menivät toimintakyvyttömäksi krampin vuoksi ja ottelu oli tämän jälkeen täysin yhtä päätä.

Ruud kaatoi omassa puolivälierässään tylysti Tanskan Holger Runen. Sama meno jatkui välierässä Alexander Zvereviä vastaan, joka pelasi kolmantena vuotena putkeen Pariisissa välierässä. Zverev hävisi norjalaiselle suoraan 3-0 -erin ja viimeisen erän tylysti 6-0.

Ruud ei ole urallaan vielä kertaakaan voittanut Grand Slam tai Masters 1000 -turnausta, vaikka on Grand Slameissa kahdesti käynyt finaalissa yrittämässä voittoa.

Tänä vuonna Ranskan avoimissa Ruud on ollut vahvassa vireessä ja voi yllättää Djokovicin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis