Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Onko Novak Djokovic kaikkien aikojen paras tennispelaaja? – Mieheltä itseltään tyhjentävä vastaus

Novak Djokovic juhli Ranskan avointen mestaruutta
AOP

Moni tennisfani on valmis julistamaan Novak Djokovicin tenniksen kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi Ranskan avointen voiton myötä.

Keskustelu lajin kaikkien aikojen parhaimman tittelistä lienee päättymätön väittely jokaisen lajin kohdalla. Näin on myös tenniksen kanssa, joskin moni on valmis julistamaan tittelin Novak Djokovicille Ranskan avointen jälkeen.

Serbialainen taisteli itsensä Ranskan avointen mestariksi Norjan Casper Ruudia vastaan ja varmisti samalla asemansa miesten tenniksen eniten Grand Slam -voittoja napanneena pelaajana.

Mies itse totesi “nöyränä”, ettei lähde historian parhaimman pelaajan spekulaatioihin mukaan vaan jättää päätöksen tittelinsaajasta muille.

– En halua osallistua näihin keskusteluihin. Kirjoitan omaa historiaani, 36-vuotias Djokovic totesi.

– En halua sanoa, että olen kaikkien aikojen paras. Jätän nuo keskustelut jollekin toiselle.

Djokovic jätti taakseen lajilegendat Roger Federerin sekä Rafael Nadalin ja on nyt ainoa miespelaaja, joka on saavuttanut 23 Grand Slam -mestaruutta.

– On uskomatonta tietää, että olen molempia edellä Grand Slam -turnauksissa, mutta samalla jokainen kirjoittaa omaa historiaansa, sanoi Djokovic, joka palasi Pariisin voiton myötä ATP:n maailmanlistan ykköseksi.

– Jokainen oman sukupolvensa suuri mestari on jättänyt jälkeensä valtavan jäljen ja perinnön. Minulla on valtava usko, itseluottamus ja usko itseeni ja kaikkeen siihen, mitä olen, kuka olen ja mihin pystyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis