Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Ranskan avoimissa tehtiin historiaa! – Novak Djokovic taisteli vaikeuksien kautta voittoon

Novak Djokovic on Ranskan avointen mestari
AOP

Novak Djokovic juhli Ranskan avointen mestaruutta sunnuntaina tehden samalla tennishistoriaa.

Ranskan avointen finaalissa kaatui Norjan tennistähti Casper Ruud suoraan kolmessa erässä pelein 7-6(7-1), 6-3, 7-5. Novak Djokovicista tuli voiton myötä ensimmäinen miespelaaja, joka on voittanut 23 Grand Slam -titteliä urallaan. Myös Serena Williams on voittanut 23 Grand Slam -mestaruutta urallaan ja Margaret Court 24.

– Olen enemmän kuin onnekas voittaessani 23 Grand Slam -turnausta elämässäni, se on uskomatonta, serbialainen iloitsi.

Serbialaisen kausi massalla ei ollut ennen Ranskan avoimia sujunut aivan odotetulla tavalla ja Ranskan avointen finaali oli miehen ensimmäinen massafinaali tälle vuodelle. Djokovic aloitti finaalin hieman hapuillen, kun Ruud puolestaan esiintyi itsevarman vahvasti.

Norjalainen mursi heti Djokovicin ensimmäisen syötön ja pääsi avauserässä jo 3-0 johtoon. Djokovicin esiintyminen ei ollut miehen parasta, mutta serbialainen onnistui roikkumaan mukana sekä kampeamaan vielä ensimmäisessä erässä katkaisupelin jälkeen voittoon.

– Tunnen, että minulla oli valta luoda oma kohtaloni. Haluan sanoa jokaiselle nuorelle, että jos haluatte paremman tulevaisuuden, voitte luoda sen.

Ruud pelasi uransa kolmannessa Major -tason finaalissa, mutta miehen ensimmäinen voitto antaa vielä odottaa itseään. Norjalainen onnitteli reilusti Djokovicia upeasta voitosta ja “jälleen uudesta ennätyksestä”.

– Tämä on jälleen yksi päivä, jolloin kirjoitat tennishistoriaa uudelleen. On vaikea kuvailla, kuinka mahtava ja mikä inspiraatio olet, Ruud ylisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized