Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullilla mahdollisuus tehdä F1-historiaa – Tallipäällikkö Horner paljasti tallin todellisen tavoitteen: “Aina joku sanoo sellaista”

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on joutunut vakavien syytösten kohteeksi
AOP

Moni uskoo, että Red Bullilla on mahdollisuudet tulla ensimmäiseksi talliksi, joka on voittanut jokaisen F1-kauden osakilpailun.

Kilpailuja F1-sarjassa on nyt takana seitsemän ja suunta Red Bullilla on oikea – Tiimin värit ovat nousseet toistaiseksi jokaisessa osakilpailussa korkeimmalle korokkeelle.

Mikään talli ei ole aiemmin pystynyt voittamaan kauden jokaista kilpailua, joten Red Bullilla on mahdollisuus tehdä historiaa. Tallin tämänhetkisen ylivoiman perusteella historiallista temppua ei ole edes kovin vaikea kuvitella.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kuitenkin toppuuttelee innokkaimpia faneja ja vakuuttelee, että tallissa otetaan yksi kilpailu kerrallaan, eikä edes pohdita jokaisen kilpailun voiton mahdollisuutta.

– Mitä vain voi tapahtua, Horner kommentoi mystisesti tallinsa mahdollisuuksista jokaisen kilpailun voitosta.

Mies muistutti, ettei kyse ole sattumasta, eikä tallin nykyinen menestys ole syntynyt tyhjästä.

– Vietimme seitsemän vuotta yrittäessämme päästä takaisin voittokantaan. Mielestäni olemme tehneet kovasti töitä päästäksemme tähän asemaan.

Horner korosti, että menestys on koko tiimin ansiota ja kehui molempia tallin kuljettajia: Max Vertsappenia sekä Sergio Pereziä. Verstappen on kantanut suurimman vastuun tallin pisteistä voittamalla viisi osakilpailua ja olemalla palkintopallilla kahdessa muussa. Moni olisikin varmasti jo valmis kruunaamaan hollantilaisen maailmanmestariksi, mutta Horner vielä hieman vähätteli väitteitä, joiden mukaan Verstappen ja Red Bull olisivat jo voittaneet F1-maailmanmestaruuden.

– Aina joku sanoo jotain sellaista. Keskitymme nyt Montrealiin ja yritämme saada 100. voittomme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1