Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-konkari arvioi työpaikkansa vieneen nuorukaisen otteita: “Mielestäni hän on aloittanut hyvin”

Oscar Piastri, McLaren.
AOP

Daniel Ricciardo sai väistyä viime kauden jälkeen McLarenin vahvuudesta, kun hänen tilalleen astui lupaava Oscar Piastri. Vaikka tulokkaan saavutukset ovat jääneet vähiin, näkee Ricciardo tässä runsaasti potentiaalia tulevaisuutta silmällä pitäen.

Daniel Ricciardon ura McLarenilla tuli päätökseensä viime kauden jälkeen. Kokenut australialainen ei pystynyt missään vaiheessa haastamaan kunnolla Lando Norrisia jääden tiimin selkeäksi kakkoskuljettajaksi.

Ricciardolle näytettiin vaisujen suoritusten jälkeen ovea ja hänen tilalleen palkattiin Oscar Piastri. 22-vuotiaan nuorukaisen uskottiin pystyvän antavan painetta Norrisille ja pystyvän haastamaan hänet ykköskuskin paikasta.

McLarenin vauhti on ollut alkukaudella kuitenkin täysin kateissa, eikä kumpikaan miehistä ole yltänyt parhaimpaansa. Piastri on toistaiseksi mahtunut vain kahdesti kärkikymmenikköön, mutta Ricciardo näkee paljon hyvää tämän edesottamuksissa.

– On aina vaikea arvioida omiin odotuksiinsa nähden alisuorittavan tiimin tekemisiä. Lando on vertailukohde tallin sisällä, mutta on vaikea sanoa, onko 12 sija hyvä vai huono suoritus.

– Lando törmäsi seinään Saudi-Arabiassa, mutta Oscar selvisi loppuun asti, joka oli hyvä näyte hänen kyvyistään. Kyseinen rata ei ole helpoin mahdollinen.

– Oscarin ura on vasta alussa, joten hänelle ei tulisi asettaa liian suuria odotuksia. Mielestäni hän on kuitenkin aloittanut hyvin ja tehnyt hyvää työtä.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1