Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdeltä vahva avaus! – Hollannissa kova otatus toisella kierroksella

Emil Ruusuvuori nurmikentillä.
AOP

Tenniksen ATP-kiertue on tällä viikolla aloittanut nurmikenttäkauden. Viisi viikkoa kestävä pyrähdys nopeilla alustoilla huipentuu Wimbledoniin, joka käynnistyy heinäkuun alussa. Tällä viikolla pelataan Saksassa ja Hollannissa ATP-250 -tason turnaukset. Ensi viikolla luvassa on kaksi ATP-500 -tason turnausta Hallessa ja Lontoossa ennen viimeistä lämmittelyviikkoa ennen Wimbledonia. Hollannissa on mukana myös Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa Hollannin S-Hertogenboschin turnauksen toisella kierroksella keskiviikkona. Ruusuvuori kohtaa toisen kierroksen ottelussa Ranskan Ugo Humbertin, joka on sijoitettu turnauksessa sijalle seitsemän. Humbert selvitti avauskierroksen 6-4, 6-2 -lukemin Australian Jason Kubleria.

Ruusuvuori pelasi tiistaina ensimmäisen kierroksen ottelunsa Yhdysvaltain Brandon Nakashimaa vastaan. Ottelussa nähtiin yhteensä kolme murtoa, kun erät menivät 6-3 -lukemin vuorotellen. Ruusuvuori voitti ensimmäisen ja kolmannen erän Nakashiman viedessä toisen erän nimiinsä.

Humbert ja Ruusuvuori ovat pelanneet tänä vuonna jo kahdesti toisiaan vastaan massakentällä. Kummassakin ottelussa Ruusuvuori oli vahvempi. Madridin Masters-turnauksessa Ruusuvuori oli suoraan kahdessa erässä vahvempi ja Rooman Mastersissa suomalainen tarvitsi kolme erää ottelun voittoon. Tuossa ottelussa Humbert pääsi syöttämään jo ottelun voitosta, mutta Ruusuvuori mursi takaisin ja vei kolmannen erän katkaisupeliin.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko toiseksi sijoitetun Italian Jannik Sinnerin tai Kazakstanin Alexander Bublikin. Turnauksen puolivälierät pelataan perjantaina. Toinen kierros pelataan keskiviikon ja torstain aikana pois. Molempina päivinä on luvassa neljä ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis