Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinin miljardööriomistajalta hurja tavoite Kanadan GP:seen – Fernando Alonso painoi jarrua

Fernando Alonso Kanadan GP:n alla
AOP

Aston Martin on ollut kuluvalla F1-kaudella kuin raikas tuulahdus sekä jo vakionäky palkintopallilla.

Tallin veteraanikuljettaja Fernando Alonso on ajanut kauden seitsemästä kilpailusta viidessä palkintopallille. Lance Stroll ei vielä ole palkintopallille tällä kaudella yltänyt, joskin mies on hänkin pisteitä suhteellisen tasaiseen tahtiin pystynyt napsimaan.

Aston Martinin omistaja, miljardööri Lawrence Stroll, onkin nyt asettanut tallilleen kovan tavoitteen Kanadan GP:seen. Kanadalainen Stroll haluaisi nähdä niin Alonson kuin poikansa Lancen palkintopallilla sunnuntain kilpailun päätteeksi.

Tavoite on ehdottomasti kunnianhimoinen, joskaan ei lainkaan täysi mahdottomuus. Kanadassa vuonna 2006 voittoon ajanut Alonso kuitenkin tiedostaa radan haastavuuden ja kommentoi tallin mahdollisuuksia hieman maltillisempaan sävyyn.

– Meillä oli odotuksia myös Barcelonassa, emmekä suoriutuneet siellä. Katsotaan, Alonso totesi.

– [Lawrence Strollin] kunnianhimo on aina superkorkea, mutta yritämme tehdä hänet onnelliseksi ja ylpeäksi koti GP:ssä.

Kanadan GP on hieman villi kortti ja radalla on vaikea saada nappisuoritusta. Erityisesti, mikäli viikonloppuna saadaan sadetta, voivat asetelmat muuttua nopeastikin.

– Meillä on pari uutta osaa autossa myös tähän kisaan. Riippuen säästä, yritämme testata niitä ja validoida ne ja toivottavasti voimme olla hieman kilpailukykyisempiä kuin Barcelonassa.

– Uskon, että viikonlopusta pitäisi tulla hyvä, mutta sitä ei koskaan tiedä, ennen kuin pääsee radalle, Alonso pohti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1