Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jukolan viestissä koettiin historiallinen hetki – Ruotsalaisveljekset juhlivat ennennäkemätöntä voittoa

Jukolan viesti
AOP

Porvoon metsissä tänä vuonna juostun Jukolan viestin voittoa juhli historiallisesti neljättä kertaa peräkkäin ruotsalaisjoukkue Stora Tuna.

Suunnistuksen kuningastapahtuma, Jukolan viesti, juostiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Porvoon maisemissa. Kilpailun voittoa juhli historiallisesti neljättä kertaa peräkkäin Stora Tuna, Svenskin veljesten johdolla.

Koskaan aiemmin ei mikään seura ole pystynyt Jukolan viestin voittoon neljästi peräkkäin. Porvoon aamussa koettiin kuitenkin historiallisia hetkiä, kun Emil Svensk toi joukkueensa neljänteen peräkkäiseen voittoon.

Viestin voitto ratkaistiin viimeisellä eli seitsemännellä osuudella ruotsalaisseurojen, OK Linnen sekä Stora Tunan OK:n välillä. Svensk ajoi kovalla alkuvauhdilla Linnen Lukas Lilandin kiinni ja ankkuriosuuden lopussa nähtiin melkoista kyttäilyä, kun kummatkin suunnistajat odottelivat iskun hetkeä.

Se nähtiin lopulta Svenskiltä, joka pääsi pienellä nykäisyllä karkuun ja loppusuoralle ensimmäisenä.

Suomalaisjoukkueista parhaiten Jukolan yöstä selviytyi Helsingin Suunnistajat ja Olli Ojanaho toi joukkueensa kolmantena maaliin. Tampereen Pyrintö kirjasi itselleen tämän vuoden viestistä neljännen sijan.

– Muutamia pieniä virheitä ja vaikea sanoa reitinvalinnoista, mutta pääasiassa ihan hyvä ja hallittu suoritus. Tasainen ja hyvä joukkuesuoritus, Ojanaho kertoi haastattelussa kilpailun jälkeen.

Aivan seitsemää veljestä ei Stora Tunan joukkueesta löydy, mutta melkein. Joukkueessa juoksee nimittäin neljä Svenskin veljestä; Emil, Victor, Jesper ja Joakim. Voittajajoukkue luki tänä vuonna Jukolan sanomassa Itämeren suojelemisen tärkeydestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut